Suoraan sisältöön

Vastuullisuus

Mika Honkasalon liikennemerkin kanssa kuvasi Lauri Rotko.

Stara luo paitsi viihtyisämpää Helsinkiä, myös reilumpaa maailmaa. Kaupungin tavoitteet, arvot ja eettiset periaatteet ohjaavat arjen työtämme.

Staralla on Ekokompassi-sertifikaatti osoituksena ympäristöohjelman tavoitteiden saavuttamisesta.  

Staralla on käytössään RALA-sertifikaatti, jonka myönsi Rakentamisen Laatu RALA ry huhtikuussa 2018. Sertifiointi on rakennusalan toimintajärjestelmän arviointi- ja hyväksyntämenettely, jolla organisaation toimintajärjestelmä saa julkisen vahvistuksen. Sertifikaatti on osoitus toiminnan tasosta ja laadukkuudesta.

Käytämme hankinnoissa ympäristökriteerejä sekä sosiaalisen vastuun ja eettisen tuotannon kriteerejä.

Taloudellinen vastuullisuus tarkoittaa tuottavaa taloudenpitoa, lakisääteisten velvollisuuksien täyttämistä sekä työpaikkojen luomista.

JAA

Ympäristövastuu

Rakentaminen ja kaupungin pitäminen siistinä ja toimivana kuluttavat paljon energiaa. Hyvin hoidetut ympäristöasiat merkitsevät paitsi pienempiä päästöjä, usein myös merkittäviä säästöjä.

Lue lisää »

Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu tarkoittaa myös julkisella sektorilla tuottavaa taloudenpitoa, lakisääteisten velvollisuuksien täyttämistä sekä työpaikkojen luomista.

Lue lisää »

Sosiaalinen vastuu

Helsingin kaupunki ja Stara painottavat kaikessa toiminnassaan rehellisyyttä, oikeudenmukaisuutta, yhdenvertaista kohtelua sekä avoimuutta. Hyvä maine on tärkeä toimintaa ohjaava periaate.

Lue lisää »