Suoraan sisältöön

Monta osaajaa, monta ammattia

Haluatko työskennellä toimivan Helsingin hyväksi? Stara on kaupungin oma, luotettava ja työhönsä sitoutunut palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Meillä on noin 150 ammattia ja 1 400 osaajaa, kesäisin lähes 2 000. On puutarha-apulaisia, arboristeja, puutarhureja ja metsänhoitajia, etumiehiä ja työnjohtajia, puuseppiä, maalareita, kirvesmiehiä sekä rakennusmestareita ja sähköasentajia, trukin- ja autonkuljettajia sekä tuotantoassistentteja, henkilösuunnittelijoita jne.

Starassa on joka kesä satoja harjoittelijoita. Kesätyöntekijät perehdytetään tehtäviinsä huolellisesti.

Starassa on myös pitkä kokemus oppisopimuskoulutuksesta, jota järjestetään rekrytointitarpeen mukaan. Erityisen pitkään on järjestetty rakennustekniikan oppisopimuskoulutusta.

Tutustu Staran avoimiin työpaikkoihin Helsinkirekryn sivuilla. Kirjoita hakusanakenttään Stara, niin näet avoimet tehtävät.

Siirry Helsinkirekryn sivuille »  

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeitä tehtäviä Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Stara luo paitsi viihtyisämpää Helsinkiä myös reilumpaa maailmaa. Harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat, luonnon monimuotoisuuden tukeminen ja ympäristöstä huolehtiminen ovat tärkeä osa arkista toimintaamme. 

JAA