Suoraan sisältöön

Monta osaajaa, monta ammattia

Staran puutarhapalvelun työntekijät pakkaavat orvokkeja laatikoihin.

Haluatko työskennellä toimivan Helsingin hyväksi? Stara on kaupungin oma, luotettava ja työhönsä sitoutunut palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Starassa työskentelee noin 1 400 ammattilaista. Työ on kausiluonteista, ja kesällä työntekijöiden määrä kasvaa liki kahteen tuhanteen. Meillä on noin 150 ammattia. On puutarha-apulaisia, arboristeja, puutarhureja ja metsänhoitajia, etumiehiä ja työnjohtajia, puuseppiä, maalareita, kirvesmiehiä sekä rakennusmestareita ja sähköasentajia, trukin- ja autonkuljettajia sekä tuotantoassistentteja, henkilöstösuunnittelijoita jne.

Starassa on joka kesä satoja kesätyöntekijöitä, jotka perehdytetään tehtäviinsä huolellisesti.

Starassa on myös pitkä kokemus oppisopimuskoulutuksesta, jota järjestetään rekrytointitarpeen mukaan. Erityisen pitkään on järjestetty rakennustekniikan oppisopimuskoulutusta, josta lisätietoa antaa suunnittelija Jasmin Bertell, jasmin.bertell@hel.fi.

Tutustu Staran avoimiin työpaikkoihin Helsinkirekryn sivuilla. Kirjoita hakusanakenttään Stara, niin näet avoimet tehtävät.

Siirry Helsinkirekryn sivuille »  

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeitä tehtäviä Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Stara luo paitsi viihtyisämpää Helsinkiä myös reilumpaa maailmaa. Harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat, luonnon monimuotoisuuden tukeminen ja ympäristöstä huolehtiminen ovat tärkeä osa arkista toimintaamme.