Suoraan sisältöön

Medialle

Työmme näkyy ympäri vuoden Helsingin kaduilla ja puistoissa, pelloilla ja metsissä, merellä ja saarissa. Kerromme mielellämme tekemästämme työstä ja kutsumme mukaan seuraamaan töiden etenemistä.

Mikäli et löydä vastausta etsimääsi julkaisuistamme tai verkosta, ota yhteyttä Staran viestintään.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko tietoa lumitöiden etenemisestä, lähipuistosi istutuksista tai koulun ikkunaremontista? Etsimme juttuusi sopivan asiantuntijan ja ruohonjuuritason tekijän. Ota yhteyttä! Mediapalvelusta vastaa viestintäsuunnittelija Kirsikka Mattila, puh. 040 152 5938.

Toimintakertomus

Staran toimintakertomuksista löydät tiiviisti vuotuiset talous- ja henkilöstöluvut sekä jutut töistämme ja ihmisistä niiden takana. Jos haluat tilata itsellesi myös toimintakertomuksen paperiversion, ota yhteyttä Staran viestintään, stara.viestinta@hel.fi. Vuoden 2018 toimintakertomus pdf-versiona »

Stadin rakentaja -lehti

Henkilöstölehti Stadin rakentaja ilmestyy kahdesti vuodessa. Lehdessä on paljon myös yhteistyökumppaneita ja muita Staran ystäviä kiinnostavaa materiaalia.

Stara verkossa ja somessa

Stara julkaisee uutisia ajankohtaista asioista verkon etusivullaan. Staran jälkiä voit seurata myös Instagram-kuvapalvelussa ja Facebookissa. Tykkää Staran kuvista ja jutuista, kommentoi ja seuraa @starahelsinki tai postaa meille kuvia samaa #starahelsinki häshtagia käyttäen.

Staran valokuvat

Voit käyttää Starasta kertovissa jutuissa valokuviamme, jotka on koottu kuvakoriin Helsingin kaupungin aineistopankissa. Kerrothan kuitenkin aina kuvaajan nimen ja kuvalähteen – Helsingin kaupungin aineistopankki. Median edustajat ja muut viestinnän yhteistyökumppanit voivat myös rekisteröityä aineistopankkiin, josta löytyy laajasti kuvia Helsingistä ja Starasta. 

JAA