Suoraan sisältöön

Liikelaitos Stara

Me olemme Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Stara. Tuotamme kaupunkiympäristön rakentamisen ja hoidon sekä logistiikan palveluja Helsingin tarpeisiin.

Meillä on pitkä kokemus katujen ja puistojen rakentamisesta, hoidosta ja kunnossapidosta. Rakennamme ja pidämme kunnossa myös kaupungin tiloja – kouluja, päiväkoteja, toimitiloja. Pidämme huolta Helsingin luonnosta, kaupunkimetsistä ja rantavesistä.

Olemme monialainen toimija, ja palveluihimme kuuluu myös erikoisosaamista vaativia töitä maaperätutkimuksista taideteosten valmistamiseen. Me tarjoamme kaiken, mitä toimivaan kaupunkiin kuuluu.

Talous

Vuonna 2019 Staran liikevaihto kasvoi ja taloudelliset tavoitteet saavutettiin kirkkaasti. Koko vuoden tuotot kasvoivat 17,6 miljoonaa euroa edelliseen vuoteen verrattuna. Myös Staralle asetettu liikeylijäämätavoite saavutettiin. Tutustu vuoden 2019 talouslukuihin vuosikertomuksesta »

Kaupunkitekniikan rakentaminen »

Staran kaupunkitekniikan rakentamisen vastuulla on iso osa kaikesta kuntateknisestä tuotannosta Helsingissä. Rakennamme ja korjaamme katuja, puistoja ja aukioita. Tarjoamme myös maa- ja kallioperään liittyviä asiantuntijapalveluja.

Kaupunkitekniikan ylläpito »

Hoidamme kaupungin katuja, puistoja ja yleisiä alueita ja kunnostamme kaikkea mitä kaupunkiympäristöön kuuluu: asfalttipäällysteistä leikkivälineisiin. Neljä vuodenaikaa säävaihteluineen rytmittävät työtämme.

Rakennustekniikka »

Olemme erikoistuneet kaupungin omistamien rakennusten korjauksiin. Ydinosaamistamme ovat myös erikoisrakenteiden korjaukset ja entisöinnit sekä muutosrakentaminen.

Ympäristönhoito »

Hoidamme kaupunkimetsiä ja kaupungin viljelysmaita sekä luonnonmukaisia alueita. Tarjoamme myös kasvihuoneviljelyn, puidenhoidon ja ryhmäkasvisuunnittelun palveluja.

Logistiikka »

Tuotamme kaupungin tarvitsemia auto-, kone- ja kuljetuspalveluja sekä monia teknisiä palveluja.

Hallinto »

Hallinto tukee Staran johtamista ja tavoitteiden saavuttamista perustyöllään sekä kehittämishankkein.