Suoraan sisältöön

Liikelaitos Stara

Me olemme Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Stara. Tuotamme kaupunkiympäristön rakentamisen ja hoidon sekä logistiikan palveluja Helsingin tarpeisiin.

Meillä on pitkä kokemus katujen ja puistojen rakentamisesta, hoidosta ja kunnossapidosta. Rakennamme ja pidämme kunnossa myös kaupungin tiloja – kouluja, päiväkoteja, toimitiloja. Pidämme huolta Helsingin luonnosta, kaupunkimetsistä ja rantavesistä.

Olemme monialainen toimija, ja palveluihimme kuuluu myös erikoisosaamista vaativia töitä maaperätutkimuksista taideteosten valmistamiseen. Me tarjoamme kaiken, mitä toimivaan kaupunkiin kuuluu.

Talous

Vuonna 2020 Staran liikevaihto kasvoi ja taloudelliset tavoitteet saavutettiin kirkkaasti. Koko vuoden tuotot kasvoivat 17,6 miljoonaa euroa edelliseen vuoteen verrattuna. Myös Staralle asetettu liikeylijäämätavoite saavutettiin. Tutustu vuoden 2020 talouslukuihin vuosikertomuksesta

Kaupunkitekniikan rakentaminen »

Rakennamme ja korjaamme katuja, puistoja ja aukioita. Tarjoamme myös maa- ja kallioperään liittyviä asiantuntijapalveluja.

Kaupunkitekniikan ylläpito »

Hoidamme kaupungin katuja, puistoja ja yleisiä alueita ja kunnostamme kaikkea mitä kaupunkiympäristöön kuuluu, aina asfalttipäällysteistä leikkivälineisiin.

Rakennustekniikka »

Olemme erikoistuneet kaupungin omistamien rakennusten korjauksiin. Ydinosaamistamme ovat myös erikoisrakenteiden korjaukset ja entisöinnit sekä muutosrakentaminen.

Ympäristönhoito »

Hoidamme kaupunkimetsät ja kaupungin viljelysmaat sekä luonnonmukaiset alueet. Töihimme kuuluvat myös rantavesien ja saaristoalueiden puhtaanapito. Tarjoamme myös kasvihuoneviljelyn, puidenhoidon ja ryhmäkasvisuunnittelun palveluja.

Logistiikka »

Tuotamme kaupungin tarvitsemat auto-, kone- ja kuljetuspalvelut sekä monet tekniset palvelut. Logistiikkakeskus toimittaa kaupungille välineitä ja tarvikkeita päivittäiseen työhön.

Hallinto »

Hallinto tukee Staran johtamista ja tavoitteiden saavuttamista perustyöllään sekä kehittämishankkein.