Suoraan sisältöön

Stara rakennuksilla

Kuva Veikko Somerpuro

Helsinki kasvaa ja kehittyy. Elinvoimainen kaupunki asukkaineen tarvitsee päiväkoteja ja kouluja, liikuntapaikkoja ja kauppahalleja, terveyskeskuksia ja sairaaloita. Uusia rakennetaan ja vanhoja uusitaan vastaamaan uusia käyttäjiä ja tarpeita. Usein remontteja tehdään tilojen normaalin käytön ohella, ja se onkin taitolaji.

Me Starassa olemme erikoistuneet juuri kaupungin omistamien rakennusten korjauksiin ja käytön aikaiseen remontointiin. Haluamme, että koululaiset saavat nauttia puhtaasta sisäilmasta, terveyskeskukset palvella asiakkaita toimivissa tiloissa ja päiväkotien pihassa on turvallista leikkiä. Ydinosaamistamme ovat myös arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset ja entisöinnit sekä muutosrakentamisen työt – niin pienet kuin suuretkin.

"Harvoin näkee näin hyvää puuosaamista", muun muassa näin on kehuttu Staran puuseppiä. Staran työssä näkyykin osaaminen ja sitoutuminen. Olipa kyse timpureista, maalareista tai peltisepistä työmaillamme.  Katsoitpa Helsingissä mihin suuntaan tahansa, näet kättemme jäljen. Uskomme, että laatu maksaa itsensä takaisin.

Staran merkittäviä korjaus- ja uudisrakentamisen kohteita » 
Tutustu Staran palveluihin »

JAA