Matkojen yhdistely

Samaan aikaan ja samaan suuntaan matkustavat palvelun käyttäjät pyritään ohjaamaan yhteiseen autoon. Yhdistellyistä kuljetuksista ei peritä omavastuuosuutta.

Kaikki matkat pyritään yhdistelemään, mikäli asiakasprofiili sen sallii. Mikäli kyytiin yhdistetään muita matkustajia, matkaoikeutta vähennetään vain puoli matkaa. Puoli matkaa palautuu vasta sen jälkeen, kun reitti on ajettu. Teillä on oltava jäljellä vähintään yksi matka, kun tilaatte uuden matkan.

Asiakas voi toivoa kuljetuksen yhdistelemistä toisen Helsingin Matkapalvelun asiakkaan/asiakkaiden kanssa. Lähtö- ja meno-osoitteiden tulee olla samassa suunnassa. Matkaoikeutta vähennetään tuolloin puoli matkaa.

Yhdistely on mahdollista myös silloin, jos asiakkaan tai mukana matkustavan toisen asiakkaan asiakasprofiiliin on merkitty yhdistelykielto. Tässä tapauksessa matkaoikeutta vähennetään kuitenkin kokonaisen matkan verran.

Yhdistetyissä kuljetuksissa matka-aika saa olla enintään kaksinkertainen yksittäiskuljetuksen matka-aikaan verrattuna. Matka-aika saa kuitenkin pidentyä yhdistelyn vuoksi verrattuna yksittäiskuljetukseen aina vähintään 15 minuuttia ja korkeintaan 30 minuuttia.

Tilausnumerot:

Puhelintilaus:
p. (09) 231 23 000

Puhelintilaus - työssäkävijät ja opiskelijat: p. (09) 231 23 004

Tekstipuhelintilaus:
p. (09) 231 23 073

Tiedustelut auton saapumisesta:
p. (09) 231 23 003

Neuvonta:
p. (09) 231 23 001