Suoraan sisältöön

Stadin osaamiskeskuksen palvelut yhden puhelun päässä

Stadin osaamiskeskuksen neuvontapalvelu tukee matalalla kynnyksellä. Asiakkaaksi voi ilmoittautua soittamalla tai täyttämällä sähköisen lomakkeen.

Stadin osaamiskeskuksen neuvontapalvelusta voi kysyä koulutukseen ja työllistymiseen liittyviä neuvoja, ja asiakkaaksi voi ilmoittautua yhdellä puhelinsoitolla tai täyttämällä verkkolomakkeen. Osaamiskeskus tarjoaa ammatillista koulutusta ja työelämävalmennusta helsinkiläisille maahanmuuttajille.

”Kartoitamme asiakkaan osaamista, suunnittelemme asiakkaan kanssa yksilöllistä polkua kohti työelämää tai koulutusta ja valmennamme työhaastatteluihin. Käymme myös läpi asiakkaittemme CV:t ja muut työnhakuun liittyvät asiakirjat,” koulutuspäällikkö Frans Winstén kertoo.

Matalan kynnyksen toimintamalli on suunniteltu yhdessä TE-hallinnon, pääkaupunkiseudun osaamiskeskusten ja myös kaupunkien maahanmuutosta vastaavien tahojen kanssa.

Palvelu on auki ma-to klo 10-15 numerossa 09 3102 8705. Numeroon soittaminen on maksutonta. Palvelua on mahdollista saada suomeksi ja englanniksi. Omakielistä palvelua pyritään antamaan mahdollisuuksien mukaan.

Palveluun voi ilmoittautua myös sähköisesti
01.12.2020 12:59