Suoraan sisältöön

Oske aloitti liikuntakampanjan


Stadin osaamiskeskus on käynnistänyt Yhdessä maaliin –liikuntakisan, jonka tarkoituksena on innostaa opiskelijoita liikkumaan vapaa-ajalla. Kahdeksan viikkoa kestävä kampanja on ammatillisten polkujen välinen leikkimielinen kilpailu ja se järjestetään yhteistyössä Stadin MaaLin kanssa. Stadin osaamiskeskuksen opiskelijoille on muun muassa järjestetty mahdollisuus käyttää Töölön kisahallin sekä Myllypuron Liikuntamyllyn kuntosaleja ennalta sovittuina päivinä ilmaiseksi. Liikuntasuoritukseksi lasketaan kaikenlainen, yli 30 minuuttia kestävä kuntoliikunta.

Itsenäisen liikkumisen lisäksi liikuntakilpailu toimii myös ryhmähengen nostattajana, sillä jokainen polku muodostaa joukkueen, jonka jäsenet pyrkivät liikkumalla kerryttämään ryhmän yhteispottia. Kilpailun kokonaispisteet koostuvat opiskelijoiden yksilösuorituksista, jotka kisan lopuksi pisteet lasketaan yhteen. Eniten urheilusuorituksia saanut joukkue palkitaan elämyslahjalla. Kisa päättyy 8.12.2019.

Yhdessä maaliin -liikuntakisa on osa Stadin osaamiskeskuksen kasvavaa liikunta- ja hyvinvointiteemaa. Osaamiskeskus haluaa panostaa opiskelijoiden hyvinvointiin lisäämällä opintokokonaisuuksiin liikuntamuotoja, jotka on räätälöity parantamaan työ- ja toimintakykyä eri ammateissa.17.10.2019 11:08