Suoraan sisältöön

Ryhmäkodit

Syysteillä on viisi ryhmäkotia, jotka ovat BC-talossa sijaitsevat Koivukoti, Syyskoti, Vaahterakoti sekä DE-talossa sijaitsevat Pihlajakoti ja Tilhikoti. Kaikkien ryhmäkotien asukkailla on omat huoneet, joissa on tilavat ja hyvin varustetut. Yhteisiä tiloja ovat keittiö, olohuone ja saunatilat ja lasitetut parvekkeet.


Koivukoti

Puh. 09 3102 4264  
Osastonhoitaja puh. 09 3107 3976

Neljännessä kerroksessa sijaitseva Koivukoti on 14-paikkainen muistisairaiden ryhmäkoti.

Asukkaille tarjotaan kiireettömän arjen puitteet. Tavoitteena on, että asukkailla olisi turvallinen ja virikkeellinen vanhuus. Asukkaat saavat yksilöllistä huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä. Heitä autetaan selviytymään arjesta unohtamatta virkistäytymistä ja elämän iloja. Päivät koostuvat hoivasta, yhdessäolosta, ulkoilusta ja erilaisista viriketoiminnoista, huumoria unohtamatta.

Syyskoti

Puh. 09 3105 8428   
Osastonhoitaja puh. 09 3102 4750

Toisessa kerroksessa sijaitseva Syyskoti on lämminhenkinen ja kodinomainen neljäntoista muistisairaan ikäihmisen koti. Arki ryhmäkodissa on yhteisöllistä, ja turvallista.

Jokaisella asukkaalla on oma vastuuhoitaja, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen, kuntouttavan ja omatoimisuutta tukevan hoidon. Asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja itsemääräämisoikeus ovat tärkeitä periaatteita, joita kunnioitetaan ja tuetaan.

Tavoitteena on aktiivinen arki. Asukkailla on päivittäin erilaisia osallistua virikkeellisiä toimintaryhmiä mm. leivotaan, lauletaan, ulkoillaan ja jumpataan. Vanhustenkeskuksen yhteisiin tilaisuuksiin osallistutaan aktiivisesti.

Vaahterakoti

Puh. 09 3107 3978  
Osastonhoitaja puh 09 3107 3976

Kolmannessa kerroksessa sijaitseva Vaahterakoti on lämminhenkinen ja kodinomainen ryhmäkoti, jossa asuu 14 asukasta.

Asukkaiden kanssa eletään kodinomaista, ilosta arkea asukkaan toimintakykyä tukien. Vaahterakodissa mm lauletaan, leivotaan, tanssitaan ja tehdään retkiä erilaisiin kohteisiin. Vaahterakodissa tuetaan asukkaan omatoimisuutta käyttämällä kuntouttavaa työotetta ja asukkaan itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan valintojen ja päätösten teossa.

Pihlajakoti

DE-talo 3. krs. 
Puh. 09 3102 4978 
Osastonhoitaja puh. 09 3102 4746

Kolmannessa kerroksessa sijaitsevan Pihlajakodin 14 asuntoa on tarkoitettu muistisairaille vanhuksille.

Pihlajakoti on lämminhenkinen ja kodinomainen ryhmäkoti. Asukkaiden kanssa eletään kodinomaista, aktiivista arkea asukkaan toimintakykyä tukien. Pihlajakodin asukkaille järjestetään iloa arkeen erilaisilla viriketoiminnoilla. Pihlajakodissa tuetaan asukkaan omatoimisuutta arjen toiminnoilla ja kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta.

Tilhikoti

Puh. 09 3102 4982  
Osastonhoitaja puh. 09 3102 4746

Neljännessä kerroksessa sijaitseva Tilhikoti on lämminhenkinen ja kodinomainen ryhmäkoti. Asukkaiden kanssa eletään kodinomaista, aktiivista arkea asukkaan toimintakykyä tukien. Tilhikodissa mm lauletaan, leivotaan, tanssitaan ja tehdään retkiä erilaisiin kohteisiin. Tilhikodissa tuetaan asukkaan omatoimisuutta kaikin keinoin ja asukkaan itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan valintojen ja päätösten teossa.JAA
23.07.2019 12:53