Suoraan sisältöön

Puistolan palvelutalon palvelut

Ateriapalvelu  Asukkaalla on mahdollisuus täysi- tai puolihoitoon. Ateriapalvelusta vastaa Palvelukeskus Helsinki. Ateriapalvelusta sovitaan hoito- ja palvelusuunnitelmassa.  Ruokalistat

Apteekkipalvelu 
Jokaiselle asukkaalle tehdään  yhteistyösopimus apteekin kanssa. Asukkaille toimitetaan lääkkeet  annospusseissa. Palvelusta sovitaan hoito- ja palvelusuunnitelmassa.

Pyykkipalvelu 
Asukkaan tarvitsemasta vaatteiden ja liinavaatteiden konepesusta sovitaan hoito- ja palvelusuunnitelmassa. Pyykkihuollosta vastaa hoitohenkilökunta. Asukkaalla on myös mahdollisuus itse käyttää pesutupaa.

Siivouspalvelu 
sisältää asuntojen siistimisen 1-2 kertaa kuukaudessa. Ylimääräiset siivouskerrat asukas maksaa itse. Ikkunat pestään kerran vuodessa. Palvelusta sovitaan hoito- ja palvelusuunnitelmassa.

Kauppapalvelu
Asukkaalla on mahdollisuus tehdä sopimus kauppapalvelun kanssa ja tilata ruokatarvikkeita kotiin kuljetettuna. Kauppapalvelusta aiheutuvat kustannukset asukas maksaa itse. Palvelusta sovitaan hoito- ja palvelusuunnitelmassa.

Terveydenhoitopalvelut 
Asukas saa tarvitsemansa lääkäripalvelut kotihoidon lääkäriltä, joka käy säännöllisesti palvelutalossa ja tekee tarvittaessa kotikäyntejä.

Kuntoutus
Parmaajatiimi on talon kuntoutustiimi. Se koostuu kahdesta fysioterapeutista, toimintaterapeutista, sosiaaliohjaajasta ja ohjaajasta.
Tavoitteena on yhteistyönä henkilökunnan, läheisten ja asukkaan kanssa tukea asukkaan toimintakykyä monin erilaisin tavoin ja mahdollistaa asukkaille oman näköinen elämä.Lisätietoa: osastonhoitaja Eeva-Kerttu Demirtas puh. 050 530 9964 ja sosiaaliohjaaja Miia Pekkarinen puh.050 402 0703

Muut palvelut
Talossa käy parturi-kampaaja ja jalkahoitaja. Nämä palvelut asukas kustantaa itse.14.06.2019 13:00