Suoraan sisältöön

Pakilan työkeskus

Kuntouttava työtoiminta ja vammaisten henkilöiden työtoiminta 1.6. alkaen

Helsingissä kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat palaavat hallitusti ja asteittain työtoimintaan lähipalveluna 1.6. alkaen. Asiakkaat voivat palata työtoimintaan niin kaupungin omiin työtoimintapaikkoihin, joita ovat Uusix-verstaat, Avotyötoiminta, Pakilan työkeskus kuin myös ostopalvelu- ja yksittäispaikkoihin.

Palvelut räätälöidään kullekin asiakkaalle sopiviksi siten, että heillä on mahdollisuus osallistua työtoimintaan 1.6. alkaen joko etä- tai lähipalveluna tai näiden yhdistelmänä.

Suunnitelmissa on huomioitu esimerkiksi ryhmäkoot (maks. 10 henkilöä), hygienia ja suojautumistarpeet siten, että lähityötoiminnan palveluihin palaaminen on turvallista.


Avoinna ma-pe klo 8-16  

Jakokunnantie 26-28, 00660 Helsinki
Kartta, liikenneyhteys, esteettömyys
PL 8642, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3106 9740
www.pakilantyökeskus.fi      

Pakilan työkeskus tarjoaa kuntouttavia työllistymispalveluja erilaisissa elämäntilanteissa oleville helsinkiläisille. Työkeskuksen vahva tuotannollinen toiminta mahdollistaa monipuolisen ja mielekkään työtoiminnan ammattilaisten ohjauksessa. Toiminnan tavoitteena on kehittää henkilöiden työelämävalmiuksia, elämänhallintaa ja ammattitaitoa sekä parantaa mahdollisuuksia työllistyä avoimille työmarkkinoille.

Työkeskus kierrättää, kunnostaa, entisöi ja valmistaa pääasiassa kaupungin yksiköiden kalusteita. Toiminta jakaantuu seitsemään osastoon, jotka ovat metalli- ja puuosastot, maalaamo, verhoomo, kalustevarasto, keittiö ja puhtaanapito sekä toimisto. Kaikille osastoille on tilanteen mukaan mahdollista päästä kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun. Pakilan varaston myymälä myy kierrätykseen tulleita kaupungin poistokalusteita ja  Pakilan työkeskuksen eri osastojen valmistamia tuotteita.01.06.2020 13:38