Suoraan sisältöön

Madetojan palvelutalon palvelut

Kaiken toiminnan lähtökohtana on asukkaiden tarpeet. Yksilöllisessä hoitosuunnitelmassa huomioidaan asukkaan mieltymykset, toiveet ja tavoitteet. Hyvän perushoidon, monipuolisen ravitsemuksen ja turvallisen asuinympäristön lisäksi asukkaille on tarjolla erilaisia harrastuksia, monenlaista tekemistä ja arkeen nivottua kuntoutusta. Toimintakyvyn kartoituksen jälkeen tehdään yhdessä asukkaan ja omaisen kanssa hoitosuunnitelma, joka sisältää myös liikuntasuunnitelman.

Kuntolaitteita.

Madetojalla voi asua elämänsä loppuun asti. Tavoitteena on turvata asukkaan omannäköinen ja mukava elämä aina saattohoitoon asti.

Talon hoitohenkilökunta koostuu osastonhoitajista, sairaanhoitajista, hoitajista ja hoitoapulaisista. Lisäksi talossa työskentelee virikeohjaaja, sosiaaliohjaaja, toimintaterapeutti, fysioterapeutti ja toimistosihteeri. Koko talon toiminnasta vastaa palvelutalon johtaja.

Ravintolan pöytiä ja viherkasveja.

Ateriapalvelut toimittaa Fazer Food Services Oy puh. 040 4812 774.

Aula, jossa nojatuoleja ja viherkasveja.

Palvelutalossa liikkuminen on turvallista ja esteetöntä. Asumisen turvallisuutta lisäävät erilaiset turvajärjestelmät. Liikuntarajoitteisia varten on runsaasti liikunta- ja liikehoidon välineitä. Yhteinen oleskelupiha on viihtyisä, helppokulkuinen ja aidattu.

TV-aulan tuolit ja amppelikasveja.

Ravintolan, aulan ja TV-aulan kuvat: E.Sundberg16.10.2020 10:45