Suoraan sisältöön

Kannelmäen palvelutalon Ryhmäasumisyksikkö Kanerva

A-porras 1-2 krs.
Puh. 09 3107 4256, hoitajat 24h
Osastonhoitaja Mari Kemppainen puh. 09 3107 4248
Sairaanhoitaja puh. 09 3102 4335

Palvelutalon asukas pitelee hyljepehmolelua.

Ryhmäasumisyksikkö Kanervassa on 27 asukaspaikkaa. Asunnot sijaitsevat palvelutalon A-portaan 1.-2. kerroksessa.  Kaikissa asunnoissa pääsee liikkumaan esteettömästi myös apuvälinein.

Asukas saa käyttöönsä turvarannekkeen. Kanervassa on omat tilavat ja viihtyisät yhteistilat, joissa voi viettää aikaansa tai voi oleskella palvelutalon yhteisissä tiloissa. Turvallisuutta luo tuttu vakinainen henkilökunta vuorokauden ympäri.

Kanerva-yksikössä korostetaan yhteisöllisyyttä ja asukkaiden elämä luodaan sellaiseksi, että he kokevat elämisen turvalliseksi. Asukkaan toimintakyvyn tukeminen koostuu asukkaan aktiivisesta arjesta, monipuolisesta liikkumisesta, sosiaalisiin ryhmiin osallistumisesta ja hyvän ravitsemustilan ylläpitämisestä . Hoito- ja palvelusuunnitelman tekoon osallistuu asukas itse, omainen tai läheinen, vastuuhoitaja sekä moniammatillinen tiimi, mikä luo perustan hyvälle hoidolle. Jokaiselle asukkaalle nimetään vastuuhoitaja.

Kanervan hoitotiimiin kuuluu kolme sairaanhoitajaa, hoitajia, sosiaaliohjaaja, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti. Kotihoidon lääkäri käy yksikössä kerran viikossa.

Ikääntyneiden palveluasuminen
 05.08.2020 11:29