Suoraan sisältöön

Kannelmäen palvelutalon Ryhmäasumisyksikkö Kanerva

A-porras 1-2 krs.
Puh. 09 3107 4256, hoitajat 24h
Osastonhoitaja Päivi Isokoski-Salonen puh. 09 3104 8780
Sairaanhoitaja puh. 09 3107 4248

Palvelutalon asukas pitelee hyljepehmolelua.

Ryhmäasumisyksikkö Kanervassa on 27 asukaspaikkaa. Asunnot sijaitsevat palvelutalon A-portaan 1.-2. kerroksessa.  Kaikissa asunnoissa pääsee liikkumaan esteettömästi myös apuvälinein.

Asukas saa käyttöönsä turvarannekkeen. Kanervassa on omat tilavat ja viihtyisät yhteistilat, joissa voi viettää aikaansa tai voi oleskella palvelutalon yhteisissä tiloissa. Turvallisuutta luo tuttu vakinainen henkilökunta vuorokauden ympäri.

Kanerva-yksikössä korostetaan yhteisöllisyyttä ja asukkaiden elämä luodaan sellaiseksi, että he kokevat elämisen turvalliseksi. Asukkaan toimintakyvyn tukeminen koostuu asukkaan aktiivisesta arjesta, monipuolisesta liikkumisesta, sosiaalisiin ryhmiin osallistumisesta ja hyvän ravitsemustilan ylläpitämisestä . Hoito- ja palvelusuunnitelman tekoon osallistuu asukas itse, omainen tai läheinen, vastuuhoitaja sekä moniammatillinen tiimi, mikä luo perustan hyvälle hoidolle. Jokaiselle asukkaalle nimetään vastuuhoitaja.

Kanervan hoitotiimiin kuuluu kolme sairaanhoitajaa, hoitajia, sosiaaliohjaaja, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti. Kotihoidon lääkäri käy yksikössä kerran viikossa.

Ikääntyneiden palveluasuminen
 19.08.2020 15:07