Suoraan sisältöön

Muistiryhmät

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme yli 12-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


Palvelukeskusten toiminta jatkuu supistettuna

13. syyskuuta alkaen asiakkaat voivat varata ajan palvelukeskukseen sosiaaliohjaajan palveluneuvontaan ja ohjaukseen. Aika varataan soittamalla oman palvelukeskuksen sosiaaliohjaajalle. Myös asiakastietokoneita voi taas käyttää useimmissa palvelukeskuksissa. Aika tietokoneelle varataan soittamalla palvelukeskuksen neuvontaan.

Kaikille avoimet palvelut, kuten kuntosali, saunat ja avoin ryhmätoiminta, pysyvät suljettuna ainakin 30. syyskuuta saakka. Myös ravintolat pysyvät pääosin kiinni.

Ryhmätoimintaa laajennetaan. Ryhmiin osallistuvat kutsutaan erikseen mukaan. 

Lue lisää: Palvelukeskusten toimintaa avataan maltillisesti 13. syyskuuta alkaen


Omahoitovalmennus

Palveluun ohjataan muistipoliklinikalta muistidiagnoosin saaneita. Lisätietoja p. 09 3104 4529 tai p. 09 3102 4186. Lisätietoa palvelusta


Avoin muistiryhmä
torstaisin klo 10-11.30, Fade
Muistiryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet hiljattain saanut muistidiagnoosin. Avoin muistiryhmä on yhdenvertaisuutta korostava hyvänmielenryhmä. Ryhmässä voit tavata samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä, saada vertaistukea, tietoa aivoterveydestä ja tukea arkeesi. Ryhmän jälkeen on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätietoja puh. 09 3102 4186 tai 09 3102 2680.


Muistikahvila
 

Ryhmä järjestetään Kampin palvelukeskuksen ja Helsingin Alzheimer-yhdistys ry:n yhteistyönä. Ryhmää ohjaa muistihoitaja Jari Jokiluhta, Helsingin Alzheimer-yhdistys ry.16.04.2021 10:22