Suoraan sisältöön

Lapsiperheiden kotipalvelu

Mitä lapsiperheiden kotipalvelu on?

Lapsiperheiden kotipalvelun avulla pyritään tunnistamaan, ehkäisemään ja helpottamaan lasten, nuorten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain. Tavoitteena on keskustelemalla, ohjaamalla ja yhdessä tekemällä, perheen omien voimavarojen avulla, edistää perheen arjessa selviytymistä sekä lapsen hyvää kasvua ja kehitystä.

Lisätietoa palvelusta

Mitä palvelu maksaa?

Lapsiperheiden kotipalvelu on maksullista varhaisen tuen asiakkaille. Maksu määräytyy perheen tulojen mukaan. Lastensuojelun, erityisen tarpeen tuen ja vammaispalvelun asiakkaille palvelu on maksuton.
Katso kotipalvelun maksutaulukko (pdf)

Lapsiperheiden kotipalvelussa on käytössä myös palveluseteli.

Asiakasmaksulaskuri


Miten palvelua haetaan

Kotipalvelua haetaan ottamalla yhteyttä lapsiperheiden sosiaalineuvonnan puhelinpalveluun 09 3101 5454. Lapsiperheiden kotipalvelun ammattilaiset tavoittaa numerosta arkisin klo 8–13. Samasta numerosta voi myös muuttaa tai peruuttaa jo sovitun asiakaskäynnin arkisin klo 7–13.


Yhteystiedot

Lapsiperheiden kotipalvelu
Toinen linja 4 C, 00530 Helsinki
PL 6450, 00099 Helsingin kaupunki

Lapsiperheiden sosiaalineuvonnan puhelinpalvelu 09 3101 5454 arkisin klo 8–13, sovitun asiakaskäynnin muuttaminen tai peruuttaminen arkisin klo 7–13.

Suomenkieliset asiakkaat

Palvelualue: Lauttasaari, Jätkäsaari, Ruoholahti, Punavuori, Viiskulma, Suomenlinna, Töölö, Arabia, Hermanni, Vallila, Kallio, Hakaniemi, Kaisaniemi, Kruunuhaka, Katajanokka

Palvelualue: Herttoniemi, Herttoniemenranta, Roihuvuori, Tammisalo, Kulosaari, Kalasatama, Pasila, Toukola, Koskela, Käpylä

Ruotsinkieliset asiakkaat

Palvelualue: koko kaupungin ruotsinkielinen kotipalvelu
16.09.2019 14:50