Suoraan sisältöön

Mielenterveys ja päihde

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme yli 12-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


 

Palvelukeskusten toiminta jatkuu supistettuna

13. syyskuuta alkaen asiakkaat voivat varata ajan palvelukeskukseen sosiaaliohjaajan palveluneuvontaan ja ohjaukseen. Aika varataan soittamalla oman palvelukeskuksen sosiaaliohjaajalle. Myös asiakastietokoneita voi taas käyttää useimmissa palvelukeskuksissa. Aika tietokoneelle varataan soittamalla palvelukeskuksen neuvontaan.

Kaikille avoimet palvelut, kuten kuntosali, saunat ja avoin ryhmätoiminta, pysyvät suljettuna ainakin 30. syyskuuta saakka. Myös ravintolat pysyvät pääosin kiinni.

Ryhmätoimintaa laajennetaan. Ryhmiin osallistuvat kutsutaan erikseen mukaan. 

Lue lisää: Palvelukeskusten toimintaa avataan maltillisesti 13. syyskuuta alkaenRyhmät


Pilke-ryhmä kokoontuu torstaisin klo 9-11. Pilke-ryhmä on toistaiseksi tauolla ja asiakkaisiin otetaan yhteyttä toiminnan jatkuessa. 

Pilke-porukassa kokoonnutaan hyvässä porukassa viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Pilke-porukassa kokoontuu päihteitä käyttäviä tai päihteitä käyttäneitä ikääntyneitä ihmisiä. Jokaisella kerralla tarjolla maksuton aamiainen. Tarjolla Pilke-porukassa on vertaistukea, juttuseuraa ja porukan toiveiden mukaista tekemistä ja toimintaa! Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Ilmoittautuminen puh. 09 3107 4361 tai 09 2340 6451. Lisätietoja Pilke-toiminnasta10.05.2021 10:41