Suoraan sisältöön

Liikunta

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme yli 12-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


Palvelukeskukset avautuvat maanantaista 4. lokakuuta alkaen

Palvelukeskukset avaavat maanantaista 4. lokakuuta alkaen lähes kaikki suljettuina olleet palvelunsa, kuten kuntosalitoiminnan, ravintolapalvelut ja avoimen ryhmätoiminnan.

Suurempia tapahtumia ja tilaisuuksia ei vielä toistaiseksi järjestetä palvelukeskuksissa.

Palvelukeskusten ravintoloiden aukioloajoissa voi olla poikkeuksia. Kaikissa ravintoloissa rajataan asiakaspaikkojen määriä.

Lisätietoa palveluista voi kysyä oman palvelukeskuksen neuvonnasta

Kaikkien asiakkaiden toivotaan edelleen noudattavan voimassa olevia suojautumisohjeita. Asiakkaiden toivotaan käyttävän kasvomaskia ja huolehtivan hyvästä käsi -ja yskimishygieniasta. Näin varmistetaan, että kaikkien palvelukeskuskäynnit ovat turvallisia.

Lue lisää: Palvelukeskukset ja omaishoidon toimintakeskukset avautuvat maanantaista 4. lokakuuta alkaen


Palvelukeskuksen pienryhmätoiminta on alkanut, ja avaamme lokakuun aikana myös uusia ryhmiä. Ohjattuihin kuntosaliryhmiin otetaan ensisijaisesti asiakkaita, jotka tarvitsevat erityistukea kuntosalilla.

Lisäksi avaamme lähiaikoina omatoimisen kuntosaliharjoittelun ennakkovarauksella. Kuntosalin käyttöön saa sovitusti fysioterapeutin opastuksen. Kuntosali on avoinna omatoimiseen harjoitteluun arkisin klo 8-9, mutta toistaiseksi ainoastaan sovitusti ennakkovarauksella.


Liikunnallisista pienryhmistä ja vapaista paikoista sekä kuntosalin toiminnasta voi tiedustella sosiaaliohjaajalta. 

Sosiaaliohjaaja Opri Pulliainen 09 310 74368

Kaikkien asiakkaiden toivotaan edelleen noudattavan voimassa olevia suojautumisohjeita. Asiakkaiden toivotaan käyttävän kasvomaskia palvelukeskuksen tiloissa liikkuessaan ja huolehtivan hyvästä käsi -ja yskimishygieniasta. Näin varmistetaan, että kaikkien palvelukeskuskäynnit ovat turvallisia. Palvelukeskusten tiloissa huolehditaan edelleen riittävien turvavälien toteutumisesta. Tiloja ja pintoja puhdistetaan tehostetusti. Kuntosalilla harjoitellessa ja liikunnallisissa ryhmissä ei tarvitse käyttää kasvomaskia.

04.10.2021 12:17