Suoraan sisältöön

Hopeatien palvelutalon palvelut


Asunto          
Asukkaan kanssa tehdään vuokrasopimus ja vuokra vahvistetaan vuosittain. Vuokraan sisältyvät omassa käytössä olevat huonetilat sekä palvelutalon yhteiset tilat. Asukas kalustaa ja sisustaa asuntonsa itse. Jokaiseen asuntoon kuuluu turvapuhelin, jolla saa hälytettyä apua.
Ryhmäkodit  
 

Ympärivuorokautinen hoito ja palvelu 
Palveluasumiseen kuuluu ympärivuorokautinen hoito sekä mahdollisuus alla oleviin tukipalveluihin.
 

Ateriapalvelu
Mahdollisuus täysi- tai puolihoitoon tai yksittäisiin aterioihin.

Apteekkipalvelu
Jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus tehdä yhteistyösopimus apteekin kanssa, mikäli asiakas tai omainen ei voi huolehtia apteekissa käynneistä. Sopimuksesta riippuen lääkkeet toimitetaan apteekista dosettiin jaettuina tai paketeissa.

Pyykkipalvelu
Palveluun sisältyy vaatteiden ja liinavaatteiden konepesu. Asukkailla on pesutuvan käyttöoikeus.

Siivouspalvelu
Sisältää asuntojen kuukausittaisen siistimisen. Ylimääräiset siivouskerrat asukas maksaa itse. Ikkunat pestään kerran vuodessa.

Kauppapalvelu
Asukkaalla on mahdollisuus tehdä sopimus kauppapalvelun kanssa ja tilata ruokatarvikkeita kotiin kuljetettuna. Kauppapalvelusta aiheutuvat kustannukset asukas maksaa itse.

Yksityisyrittäjät
Lisäksi talossa järjestetään mahdollisuus käydä parturi-kampaajalla ja jalkahoitajalla. Nämä palvelut asukas kustantaa itse.


TOIMINTA

Palvelutalossa järjestetään kuntouttavaa toimintaa, josta vastaavat fysioterapeutit, ohjaajat ja toimintaterapeutti. Kuntouttava toiminta suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

Kuntouttavan toiminnan tavoitteena on asukkaiden psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin tukeminen ja ylläpito. Pyrkimyksenä on luoda kodinomainen ja turvallinen ilmapiiri, jossa on mahdollista elää mielekästä arkea ja tuntea itsensä osaksi yhteisöä.

Terapiahenkilöstö toimii moniammatillisessa työyhteisössä alansa asiantuntijana ja osallistuu asiakkaiden henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman laatimiseen ja arviointiin.

Talossa järjestetään juhlia, tapahtumia ja ryhmiä, joista tiedotetaan kuukausittain. Lisäksi järjestetään erilaisten tarpeiden pohjalta pienryhmiä, joihin asiakkaat kutsutaan henkilökohtaisesti.JAA
13.08.2019 15:24