Asukastoiminta itäisessä Helsingissä

Asukastoiminnan tapahtumia itäisessä Helsingissä:

Tulevia tapahtumia: Vuosaaren lähiöasema

ti

10:00

Pysäkkikävely

Vuosaaren lähiöasema

Leppoisaa liikuntaa mukavassa seurassa. Kävele koko matka tai tule mukaan reitin varrelta. Osallistuminen on maksutonta. Ei ennakkoilmoittautumista.Leppoisaa liikuntaa mukavassa seurassa. Kävele koko matka tai tule mukaan reitin varrelta. Osallistuminen on maksutonta. Ei ennakkoilmoittautumista. Lisää »

ti

11:00

Pihapelit

Vuosaaren lähiöasema

Pihapeleissä pelaillaan rennolla mielellä erilaisia pihapelejä, kuten mölkkyä ja petankia. Osallistuminen on maksutonta.Pihapeleissä pelaillaan rennolla mielellä erilaisia pihapelejä, kuten mölkkyä ja petankia. Osallistuminen on maksutonta. Lisää »

ti

12:00

Miniroskis-työpaja

Asukastalo Mylläri

Tule tuunaamaan itselle tai lahjaksi miniroskisTule tuunaamaan itselle tai lahjaksi miniroskis Lisää »

ti

15:00

Naapuruuspiiri

Vuosaaren lähiöasema

Naapuruuspiiri on erityisesti ikääntyneille tarkoitettu ryhmä, jossa keskustellaan, kohdataan ja virkistytään. Tervetuloa mukaan ja ota naapurisikin!Naapuruuspiiri on erityisesti ikääntyneille tarkoitettu ryhmä, jossa keskustellaan, kohdataan ja virkistytään. Tervetuloa mukaan ja ota naapurisikin! Lisää »

ke

12:30

Kävelyretki aavemaiseen Helsinkiin

Vuosaaren lähiöasema

Kruununhaan kummitustarinat - kävelykierros keskiviikkona 24.10. Lähtö Vuosaaren lähiöasemalta klo 12.30. Mukaan mahtuu 10 ilmoittautunutta!Kruununhaan kummitustarinat - kävelykierros keskiviikkona 24.10. Lähtö Vuosaaren lähiöasemalta klo 12.30. Mukaan mahtuu 10 ilmoittautunutta! Lisää »

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>JAA
12.09.2018 15:02