Suoraan sisältöön

Tekemistä lapsen kanssa

Lapset nauttivat liikkumisesta tanssikerhossa.

Tapahtumakalenteri

Perheentuen tapahtumakalenteri listaa lapsille ja lapsiperheille suunnattuja tapahtumia Helsingissä. Voit hakea tapahtumia avainsanoilla tai selata esimerkiksi leikkipuistojen tulevaa ohjattua toimintaa.

Harrastaminen

Helsingissä on helppo harrastaa monipuolisesti. Kaupunki ja esimerkiksi lukuisat järjestöt tarjoavat myös alle kouluikäisille monia mahdollisuuksia liikkua, leikkiä, taiteilla ja nauttia kulttuurista. Päivähoidossa olevalle taaperolle olisi hyvä, että vanhempi on mukana harrastamassa. Yhteinen mielekäs harrastus tuottaa iloa niin aikuiselle kuin lapselle.

Alle kouluikäisellä lapsella ei tarvitse olla vakituista harrastusta, vaan mukava yhdessä vietetty aika on tärkeintä. Vaihtoehtoja on useita, ja ohjatun toiminnan yhteydessä on usein helppo tutustua myös muihin perheisiin. Alle on koottu esimerkkejä alle kouluikäisille suunnatuista harrastuksista, joihin osallistutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Lapsille ja nuorille tarkoitetut liikuntakurssit ovat koulupäivän jälkeen kouluissa tai niiden lähellä olevissa liikuntapaikoissa. Suurin osa tunneista ei maksa mitään. 6–13-vuotiaille lapsille on tarjolla myös EasySport-liikuntaa

Helsinki Liikkuu -sivusto kokoaa yhteen liikkimismahdollisuuksia kaiken ikäisille

Lisäksi kaupungissa on monia lapsiystävällisiä kohteita, joissa voi sisäänpääsymaksulla viettää vaikka päivän. Lue lisää MyHelsinki -sivulta.


Liikuntaseurat 
Kielet 
Museot 
Muskari 
Sirkus 
Taidekoulut 
Tanssi 
Teatteri ja ooppera 
Uinti ja sukellus 


21.02.2020 07:36