Suoraan sisältöön

Palvelun tuottajalle

Psykoterapiapalvelujen tuottajaksi Helsinkiin?

Helsinki ottaa käyttöön 4.1.2021 palvelusetelin kuntouttavan psykoterapian ja lyhytpsykoterapian palveluissa.

Hakeutuminen psykoterapioiden palveluntuottajaksi alkaa 23.11.2020. Hakemus palveluntuottajaksi tehdään valtakunnallisella palvelusetelisivustolla osoitteessa palse.fi.


Hakeutuminen palveluntuottajaksi 

Palveluntuottajaksi hakeudutaan palse.fi-portaalin kautta. Yritys rekisteröityy tuottajaksi valtakunnalliseen palse.fi-portaaliin vain kerran. Jokaiseen palveluun hakeudutaan kuntakohtaisesti tuottajaksi vielä erikseen. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden, ja tuottajaksi voi hakeutua, mistä päin Suomea tahansa. 

Kaikki ehdot ja kriteerit täyttävät tuottajat hyväksytään palvelusetelituottajiksi. Hyväksytyksi tulemisesta lähetetään tuottajalle ilmoitus. Tuottajaksi hyväksyminen tapahtuu palveluittain, ja hyväksymisajat voivat vaihdella palveluittain.

Hae palveluntuottajaksi tästä

Palse.fi-portaalissa on nähtävänä kaikki Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan palvelusetelien sääntökirjat sekä ohjeet palvelukohtaisilla hakusivuilla.

Helsinki edellyttää, että sen käyttämät palveluntuottajat kuuluvat Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan.
Luotettava Kumppani -verkkosivut

Palveluntuottajan julkisiksi merkityt tiedot näkyvät asiakkaille palse.fi-portaalissa.



19.11.2020 13:49