Suoraan sisältöön

Palvelun tuottajalle

Palvelusetelien järjestelmävaihdos etenee – vuorossa kuntoutuksen, suun terveydenhuollon ja tähystysten setelit

Kuntoutuspalveluiden, suun terveydenhuollon ja maha-suolikanavan tähystystutkimusten osalta uusi järjestelmä otetaan käyttöön 2.3.2020.
Lue uutinen aiheesta

Lue myös


Hakeutuminen palveluntuottajaksi 

Palveluntuottajaksi hakeudutaan palse.fi-portaalin kautta. Yritys rekisteröityy tuottajaksi valtakunnalliseen palse.fi-portaaliin vain kerran. Jokaiseen palveluun hakeudutaan kuntakohtaisesti tuottajaksi vielä erikseen. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden, ja tuottajaksi voi hakeutua, mistä päin Suomea tahansa. 

Kaikki ehdot ja kriteerit täyttävät tuottajat hyväksytään palvelusetelituottajiksi. Hyväksytyksi tulemisesta lähetetään tuottajalle ilmoitus. Tuottajaksi hyväksyminen tapahtuu palveluittain, ja hyväksymisajat voivat vaihdella palveluittain.

Hae palveluntuottajaksi tästä

Palse.fi- portaalissa on nähtävänä kaikki Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan palvelusetelien sääntökirjat sekä ohjeet palvelukohtaisilla hakusivuilla.

Helsinki edellyttää, että sen käyttämät palveluntuottajat kuuluvat Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan https://www.tilaajavastuu.fi/fi/luotettava-kumppani/

Palveluntuottajan julkisiksi merkityt tiedot näkyvät asiakkaille palse.fi-portaalissa.26.02.2020 08:52