Suoraan sisältöön

Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä

Sähköinen palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä PSOP on keskitetty tietojärjestelmä palveluntuottajaksi hakeutumiseen, palvelusetelien ja ostopalvelutilausten luomiseen, palvelujen käyttämiseen ja annetuista palveluista tehtävään tilitykseen palveluntuottajille.

PSOP-järjestelmä sijaitsee Parasta palvelua -valtakunnallisessa verkkopalvelussa yhdistää palvelunjärjestäjän, tuottajan ja asiakkaan. 

Tutustu PSOP-järjestelmään:


Lisätietoa

Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä (PSOP/Parasta palvelua) automatisoi palveluseteli- ja ostopalvelujen järjestämistä, tuottamista ja käyttämistä ja siten helpottaa kuntalaisten, kuntatoimijoiden ja palveluja tuottavien yritysten toimintaa. 

Tuottajia ei kilpailuteta, vaan kaikki palveluntuottajat, jotka täyttävät kunnan antamat kriteerit voivat hakeutua palveluntuottajiksi. Kunta hyväksyy palveluntuottajat.

Kuntalainen voi päättää, käyttääkö palveluseteliä ja käyttäessään voi valita palvelusetelituottajan. Asiakas maksaa palveluntuottajan määrittämän hinnan ja palvelusetelin arvon välisen erotuksen palveluntuottajalle.JAA
20.08.2019 08:15