Suoraan sisältöön

Suun terveydenhuolto

På svenska | In English

Ajankohtaista

Anna palautetta KOHO-palvelusetelistä

Keräämme asiakaspalautetta koho-palvelusetelistä (tutkimuksen sisältävä kokonaishoidon palveluseteli) kehittääksemme toimintaamme ja palvelusetelin käyttöä. Asiakaspalautetta kerätään toukokuusta 2021 alkaen.

Saat meiltä automaattisesti tekstiviestin, joka sisältää asiakaspalautelinkin.
Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Kyselyssä ei kerätä henkilötietoja. Ethän kirjoita kyselyyn henkilötietojasi, kiitos.

Kiitos, että autat meitä kehittämään palveluitamme!

Yhdellä palvelusetelillä koko hammashoidon hoitojakso

Suun terveydenhuolto on aloittanut 15.2. uuden palvelusetelikokeilun, jolla asiakas saa tarvitsemansa hammashoidon hoitojakson yhtenä kokonaisuutena. Uuden palvelusetelin nimi on suun kokonaishoidon palveluseteli.

Lue lisää


Hoidontarpeen arvion tai tutkimuksen perusteella sinulle voidaan tarjota palveluseteliä vaihtoehtona Helsingin kaupungin omassa toiminnassa järjestettävälle suun terveydenhoidolle. Palvelusetelillä sinun on mahdollista itse valita hammaslääkäri ja vastaanotto Helsingin kaupungin palvelusetelitoimintaan hyväksymistä tuottajista.

Tiedot hammaslääkäreistä ja vastaanotoista ovat palse.fi-sivustolla, jolla voit vertailla myös palveluntuottajien hintoja, sijaintia ja hoitoon pääsyaikoja. Kun kirjaudut sisään pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, saat palvelusetelisi tiedot näkyviin.


Helsingin kaupungin käytössä olevat palvelusetelityypit

Ajanvaraus

Keskitetyn ajanvarauksen yhteystiedot

Hammashoito koronavirusaikana

Palvelun­tuottajille

Suun terveydenhuollon sähköinen palveluseteli

Tietoa muilla kielillä

Servicesedel inom mun- och tandhälsovården
Dental care service voucher18.05.2021 14:00