Suoraan sisältöön

Osallistu ja vaikuta

Miten haluaisit asioida sosiaali- ja terveyspalveluissa?

Mitä mieltä olet terveysasemien aukioloajoista? Haluaisitko saada neuvolapalveluja toimipisteessä vai verkossa? Pitäisikö sosiaalipalveluja olla pienissä palvelupisteissä ympäri kaupunkia vai muutamassa laajan palveluvalikoiman toimipisteessä? Kerro näkemyksesi itsellesi tärkeistä palveluista 15.11.2022 mennessä ja auta meitä suunnittelemaan parempaa palveluverkkoa!

Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, arabiaksi, somaliksi tai venäjäksi. Vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Vastaukset analysoidaan ja raportoidaan niin, ettei niistä voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa.


Siirry kyselyyn tästä.

Mielipiteesi on meille tärkeä


Saamme tietoa asiakkaidemme kokemuksista monenlaisten kanavien kautta.

Kerromme tällä sivulla, kuinka voit osallistua ja vaikuttaa kaupungin toimintaan. Koostamme tälle sivulle myös erilaisia raportteja saamastamme palautteesta.

Voit antaa meille palautetta sähköisen palautejärjestelmän kautta. Käsittelemme kaikki palautteet ja ne tallentuvat palauteraporttiin.

Anna palautetta

Kuntalaisaloitteen voit tehdä kirjaamoon tai Kuntalaisaloite.fi-verkkopalvelun kautta:


Palautekatsaukset ja sosiaalinen media 

Sosiaali-  ja potilasasiamiesten selvitykset 

Asiakasraadit 


Osallisuussuunnitelma

Sosiaali- ja terveystoimialan osallisuussuunnitelma 2018–2021 (pdf)

Seniori-infon raportit


Kohti Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskusta

Asukastilaisuus Myllypuron alueen sote-palveluista tiistaina 11.10.2022

Tervetuloa kaikille avoimeen asukastilaisuuteen tiistaina 11.10. klo 17. Aiheena on Myllypuron alueen kehittyvät sosiaali- ja terveyspalvelut.

Tilaisuus järjestetään Metropolia-ammattikorkeakoulussa Myllypurossa (Myllypurontie 1, A-talo, 1. krs). Esteetön rakennus sijaitsee Myllypuron metroaseman vieressä.

  • Klo 17–17.30 tarjolla kahvia ja pullaa.
  • Klo 17.30–19 puheenvuorot ja keskustelua.

Asukastilaisuuden teemoja

  • tänä syksynä laajentuneet aukioloajat
  • Myllypuron uudistuvat tilat ja palvelut sekä muutosten aikataulu.
  • yhteistyö asukkaiden kanssa – konkreettisia tuloksia Myllypuron kehittäjäryhmästä.

Yhteen sovitettuja palveluja

Terveys- ja hyvinvointikeskus toimii tällä hetkellä Myllypuron, Kontulan ja Kivikon terveysasemilla. Kehittyvä Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskus tarjoaa terveysasemapalvelujen lisäksi esimerkiksi aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, hammashoidon palveluja, psykiatria- ja päihdepalveluja, fysioterapiaa, toimintaterapiaa, vammaisten palveluja ja laboratoriopalveluja.