Suoraan sisältöön

Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen aukeaminen siirtyy – asukasillassa mukavasti väkeä

Asukasillan yleisö kuuntelee puhetta.

Myllypuron tulevan terveys- ja hyvinvointikeskuksen aukeamisajankohta siirtyy rakennustöiden vuoksi. Korjaustöitä joudutaan tekemään ennakoitua enemmän. 

Aihe oli keskeisesti esillä Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen asukasillassa tiistaina 11.helmikuuta (kuva yllä). Tilaisuus kokosi yhteen toista sataa alueen sosiaali- ja terveyspalveluista  kiinnostunutta aktiivista asukasta. Asukasilta järjestetiin Metropolia-ammattikorkeakoulun hienoissa uusissa tiloissa (kuva).  Kiitos osallistujille aktiivisuudesta!  

Asukasilta oli järjestyksessään kolmas. Seuraava kaikille avoin tilaisuus on toukokuun 28. päivä klo 17.30 Mikaelin kirkolla, Kontulassa. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita myös seuraavaan asukasiltaan. 

Miten uudistus etenee  

Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskus, joka  tulee toimimaan Myllypuron ja Kontulan terveysasemien tiloissa, käynnistyy tämän hetken tiedon valossa kokonaisuudessaan syksyllä 2021.

Myllypuron terveysasemalla tehdään muutostöitä kevään ja kesän 2020 aikana. Palvelut pysyvät muutostöitten aikana ennallaan. Laajennettu aukioloaika (arkisin klo 7-20) otetaan käyttöön Myllypuron rakennuksessa vuodenvaihteessa 2020/ 2021.

Kontulan terveysaseman muutostyöt käynnistyvät suunnitelmien mukaan vuodenvaihteessa 2020/ 2021 ja jatkuvat vuoden 2021 syksyyn. Kontulan palvelut pysyvät muutostöitten aikana ennallaan. Poikkeuksena nuorten sosiaalipalvelut, jotka siirtyvät Kontulasta Myllypuron terveysasemalle arviolta vuodenvaihteessa 2020/ 2021.

Kivikon terveysaseman palvelut pysyvät Kivikossa syksyyn 2021 asti, jonka jälkeen ne siirtyvät Kontulaan.

Yhteen sovitettuja palveluja Myllypurossa ja Kontulassa

Terveys- ja hyvinvointikeskus tulee tarjoamaan terveysasemapalvelujen lisäksi myös esimerkiksi aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, hammashoidon palveluja, psykiatria- ja päihdepalveluja, fysioterapiaa, toimintaterapiaa, vammaisten palveluja ja laboratoriopalveluja. 

Asiakkaana saat tulevasta terveys- ja hyvinvointikeskuksesta tarvitsemasi yhteensovitetut sosiaali- ja terveyspalvelut.

Lisää tietoa – Mitä uudistus tarkoittaa tarkemmin?

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskukseen löydät internetistä osoitteesta www.hel.fi/terveysasemat

Osallistu Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen suunnitteluun

Järjestämme asukastilaisuuksia ja -kävelyjä sekä työpajoja. Ota yhtey­ttä
sote.asukasosallisuusmyllypuro@hel.fi.Tule mukaan!

Anna palautetta osoitteessa www.hel.fi/palaute. Kiitokset palautteestasi!