Opiskelu

Sibelius-lukiossa voi opiskella musiikki-, tanssi- tai yleislinjalla. Yleislinjalla opiskeleva suorittaa valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisia lukioaineita. Opiskelija voi hakemuksesta suorittaa tiettyjä musiikki- ja tanssilinjan kursseja, mikäli ryhmissä on tilaa.

Sibelius-lukiossa on käytössä jaksojärjestelmä, jossa on viisi jaksoa. Jokainen jakso päättyy seitsemän päivän koeviikkoon. Opiskelijan arviointi tehdään kursseittain. Kirjallinen jaksoarviointi jaetaan noin kaksi viikkoa jakson päättymisestä.

Opiskelija näkee omat arvosanansa ja lukujärjestyksensä Wilma-kouluhallintojärjestelmästä, johon myös alle 18 -vuotiaan huoltaja saa käyttäjätunnuksen.

Lukion oppiaineet on jaettu 38 tunnin (23 * 75 min) kursseiksi.

Fronter on verkko-oppimisympäristö, joka on tarkoitettu Helsingin opetusviraston alaisten koulujen oppilaiden ja opiskelijoiden sekä henkilökunnan käyttöön. Kirjauduttaessa käytetään edu.hel.fi -sähköpostitunnuksia.

Webmail on Helsingin opetusviraston, selaimen kautta käytettävä sähköpostisovellus, johon kaupungin koulujen oppilaat ja opiskelijat saavat tunnukset koulultaanJAA
10.01.2019 10:37