Hoppa till innehållet

Seniorinfo

Leende seniorinfo-rådgivare med hörlurar på. Foto: Helsingfors stad.

Oroar du dig för minnet, behöver du hjälp i vardagen, med boende, uträttande av ärenden eller att röra på dig?

Seniorinfo ger mångsidig information och handledning på finska och svenska om Helsingfors stads, företags och organisationers tjänster. Vi leder er till verksamhet, stöd eller service som stöder er funktionsförmåga.

Kontakta oss:

må–fr kl. 9–15

tfn 09 310 44556

Man kan även be om råd via e-post på adressen seniori.info@hel.fi. E-posten är inte krypterad. Skicka därför endast allmänna frågor, inga personuppgifter.

Man funderar tillsammans på vilken slags verksamhet eller stöd som skulle vara till nytta för dig. Om vårt telefonnummer är upptaget, ringer vi upp dig senast följande vardag. Samtal till Seniorinfo kostar lika mycket som vanliga samtal.

Du kan komma och träffa oss på Seniorinfos kontor på Göksgränden 1 B, 00500 Helsingfors.

OBS!

Servicecentralernas verksamhet öppnas försiktigt från och med den 13 september. 

Från och med måndagen den 13 september kan klienterna boka tid till socialhandledare för servicerådgivning och handledning. Du bokar tid genom att ringa till socialhandledaren på din servicecentral. I de flesta servicecentralerna är det även återigen möjligt att efter tidsbokning använda klientdatorerna på egen hand. Du bokar en datortid genom att ringa till servicecentralens rådgivning. Tjänsterna är öppna vardagar kl. 8–16.

Alla öppna tjänster, såsom gym, bastur och öppen gruppverksamhet, är stängda fram till den 30 september. Även restaurangerna håller i huvudsak stängt.

14.09.2021 09:34