Suoraan sisältöön

Kirjasto kotonasi

Kirjaston hylly, jossa lappu 'Muista e-kirjat!'

Lukeminen edistää tutkitusti hyvinvointia. Onko sinulla kirja-aarre kirjahyllyssäsi? Oletko lukenut sen jo monta kertaa vai onko se jokin mihin et vielä sittenkään ole tarttunut? Olisiko nyt hyvä hetki kartuttaa digiosaamista ja tutustua esimerkiksi kirjaston e-kirjavalikoimaan, kuunnella e-äänikirjaa tai lukea ajankohtainen e-lehti?

Kun et pääse kirjastoon

Helsingin kaupunginkirjaston toimipisteet ovat taas auki. Lainaaminen ja palauttaminen on mahdollista suurimmassa osassa kirjastoja. Helmet-chat, kirjastojen yhteystiedot ja muut ajantasaiset tiedot löytyvät osoitteessa www.helmet.fi

Kotiin jääminen on silti monelle edelleen todellisuutta. Tässä vinkkejä kirjastopalveluista verkossa:

Näe ja koe

Kirjasto järjestää erilaisia etätapahtumia lukutuokioista kirjailijavierailuihin. Myös lukupiirejä ja kielikahviloita järjestetään etänä. Etätapahtumat löytyvät täältä.

E-kirjastosta löydät lehdet, kirjat, äänikirjat ja musiikkia. Täällä voit myös opiskella vaikka soittoa tai vieraita kieliä verkkokursseilla. Kursseja voi varata ja lainata samoin kuin muutakin aineistoa kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Lue

Kuuntele

Varaa

Kirjoja ja e-kirjoja voi varata kirjautumalla omiin tietoihin.

Kysy

Kirjasto tarjoaa tietopalvelua myös etänä. Tiedonhakuun perehtyneet ammattilaiset vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin osoitteessa  https://www.kirjastot.fi/kysy
11.09.2020 13:17