Suoraan sisältöön

Palvelua Seniori-infosta

Hymyileviä seniori-infon neuvojia kuulokkeet päässä. Kuva: Helsingin kaupunki.

Huolestuttaako muisti, tarvitsetko apua arkeesi, asumiseen, asiointiin tai esimerkiksi liikkumiseen?

Ota meihin yhteyttä:

ma-pe klo 9-15

p. 09 310 44556

Pohditaan yhdessä millaisesta toiminnasta tai tuesta sinulle olisi hyötyä. Jos puhelinnumeromme on varattu, soitamme takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Soitto maksaa tavallisen puhelun hinnan.

Meidät tavoittaa myös chatissa arkisin klo 9-15. Chat-ikkuna löytyy Seniori-infon nettisivuilta. Chatissa voi kysyä neuvoa anonyymisti tai tunnistautumalla Suomi.fi-palvelun kautta.

Seniori-infosta saa monipuolisesti tietoa- ja ohjausta suomeksi ja ruotsiksi Helsingin kaupungin, yritysten ja järjestöjen palveluista. Ohjaamme teitä toimintakykyänne tukevan toiminnan, tuen tai palvelun piiriin.

Neuvoa voi kysyä myös sähköpostilla osoitteesta seniori.info@hel.fi. Sähköposti ei ole turvattu, joten siihen tulee lähettää vain yleisiä kysymyksiä, ei henkilötietoja.

Meitä voi tulla tapaamaan Seniori-infon toimipisteeseen osoitteessa Malminkatu 3 F, 00100 Helsinki. Seniori-infon työntekijä on tavattavissa tiistaisin klo 8-12 Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskuksessa ja keskiviikkoisin klo 8-12 Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Neuvontaa annetaan myös palvelukeskuksissa ympäri Helsinkiä palvelukeskusten sosiaaliohjaajien toimesta.
JAA
01.08.2019 10:09