Suoraan sisältöön

Työväenopisto

Kurssille ilmoittautuja etsii tietoa tietokoneelta. Kuva: Ilmonet.fi

Lukukausittain Helsingin työväenopiston tarjonnassa on noin 2 500 erilaista kurssia.

Työväenopisto toiminta jakautuu ympäri kaupunkia. Opiston päärakennus on Kalliossa Helsinginkatu 26:ssa. Lisäksi se toimii Kaapelitehtaalla, idässä Stoassa, Silkkikutomossa ja Vuotalossa, Malmitalolla, Kanneltalolla, Maunula-talolla ja Oulunkylätalolla. Opetusta on hajautettu myös kaupungin eri peruskoulujen tiloihin.

Lukuvuosi on jaettu syys- ja kevätlukukauteen. Suuri osa opiskelusta on pitkäjänteistä, jopa usealle vuodelle jakautuvaa. Kurssivalikoimassa on aiheesta riippuen myös intensiivi- ja lyhytkursseja sekä yhden lukukauden mittaisia kursseja. Kurssimuotoisen opetuksen lisäksi tarjotaan opiskelijoille paljon itseopiskelumahdollisuuksia.

Lisäksi työväenopistolla järjestetään vuosittain satoja luentoja, konsertteja, näyttelyitä ja tapahtumia. Suurin osa näistä tilaisuuksista on maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.


Ilmoittautuminen kursseille

Kuva on linkki ilmonet.fi verkkopalveluun

 Ilmonetin kautta voit hakea kursseja ainealan, opetuspaikan tai vaikka hakusanan avulla. Näet ajantasaiset tiedot kursseista sekä kurssipaikkatilanteen.

Kurssille ilmoittautuminen edellyttää ensimmäisellä kerralla tunnistautumista pankkitunnuksilla ja rekisteröitymistä. Sen jälkeen asiakas saa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voi kirjautua palveluun ilman pankkitunnuksia.


Katso myös (linkit vievät uudelle sivustolle)

 Ilmoittautuminen kursseille

 Ruotsinkielinen työväenopisto Arbis30.04.2020 10:00