Suoraan sisältöön

Löydä kulttuurin äärelle

Pekingiläinen tanssiryhmä esiintyy. Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki

Helsingissä on jokaiselle päivälle tarjolla monenlaista kulttuuriohjelmaa. Monien vaihtoehtojen joukosta löytyy varmasti myös tapahtuma, jossa juuri Sinä viihdyt. Internetin tapahtumakalenterit kokoavat kulttuuritarjonnan yhteen. Halutessasi saat henkilökohtaista opastusta ja vinkkejä Seniori-infosta.

Seniori-info

ma - pe klo 9 - 15

puh. 09 310 44556

seniori.info@hel.fi


Internetin tapahtumakalenterit

Mitä tekemistä keksin tänään? Onko viikonloppuna hyviä konsertteja? Jos haluat löytää kootusti ajankohtaiset tapahtumatiedot, tutustu internetin tapahtumakalentereihin.

Helsingin kaupungin tapahtumakalenteri: Tee halutessasi aikarajaus ja valitse aiheeksi ”Kulttuuri ja vapaa-aika”. Voit rajata hakua edelleen kirjoittamalla tekstikenttään oman hakusanasi (esim. yhteislaulu, Malmitalo, Vuosaari, jazz tai museo).

 Tapahtumakalenteri


Helsingin Sanomien Menokone: Voit rajata tapahtumalistaa ajankohdan ja tapahtuman kategorian mukaan. Tapahtumat on luokiteltu kategorioihin kuten ”keikat” ja ”elokuvat”. Voit tarkentaa hakua kirjoittamalla oman hakusanan.

 Menokone


Lista ajankohtaisista kaupunkitapahtumista kulttuurista urheiluun

 stadissa.fi


Pyydä kulttuurikaveri seuraksi tapahtumaan

Tuntuuko kulttuuritapahtumaan yksin lähteminen tylsältä tai vaikealta? Ota avuksi kulttuurikaveri! Hän varaa liput puolestasi, tulee mukaasi ja opastaa sinut tarvittaessa tapahtumaan ilmaiseksi. Kulttuurikaverin kanssa maksat pääsylipustasi korkeintaan viisi euroa. Kulttuurikaverit ovat Helsingin kaupungin vapaaehtoisia.


Soita kulttuurikaverille

09 310 58237 (ppm)

ma-to klo 10–13

Lisätietoa ja kulttuurikohteet

 Kulttuurikaveri17.02.2020 09:03