Ressun lukion ensimmäisen vuositason opiskelijoiden vanhempainilta ke 21.8.2019 klo 18.00

Hyvät Ressujen vanhemmat!

Tervetuloa Ressun lukion ensimmäisen vuositason opiskelijoiden vanhempainiltaan keskiviikkona 21.8.2019 klo 18.00 koulun liikuntasaliin, 1. kerros. Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella lukion aloittamiseen liittyvistä kysymyksistä ja muista teitä kiinnostavista kouluasioista sekä tavata ryhmänohjaajat, opettajat, opinto-ohjaajat, apulaisrehtorit ja rehtori.

Alun yhteistilaisuuden jälkeen siirrytään ryhmänohjaajan kanssa luokkiin, jolloin on mahdollista keskustella ryhmänohjaajan kanssa pienemmässä ryhmässä. Ryhmissä jaetaan myös huoltajien henkilökohtaiset tunnukset Wilma -järjestelmään, josta voi mm. seurata lapsen opiskelun etenemistä sekä selvittää poissaolot.

Ennen varsinaisen vanhempainillan alkamista pidetään Ressun lukion Koti- ja kouluyhdistyksen vuosikokous alkaen klo 17.00. Kaikkien vanhempien toivotaan osallistuvan kokoukseen. Vanhempien on myös mahdollista asettua ehdolle Koti- ja kouluyhdistyksen hallituksen jäseneksi. Kahvio on avoinna klo 16.30 alkaen. Kahvion tuotto käytetään Ressun lukion opiskelijoiden hyväksi.

Terveisin 1. vuositason ryhmänohjaajat

Pia-Helena Bär 19A                     Pirjo Myllykallio 19D
Jenny Wesanko 19B                     Oxana Mustonen 19E
Helena Niku 19C                          Maaria Moren 19F

Ari Huovinen, rehtori
Veli-Pekka Lehtinen, apulaisrehtori
Tuija Espo, opinto-ohjaaja
Milla Lalu, opinto-ohjaaja
Susanna Tamminen, opinto-ohjaaja