Hoppa till innehållet

Sök jobb

Lediga jobb: 1086

Välj yrkesbransch
Fri ordsökning/arbetsnummer

Område

Anställningstyp

Annonsens språk

Sommarjobb

Lediga jobb: 611

Sommarjobb och sommarvikariat

Lediga jobb

Lediga jobb som uppfyller kriterierna  268 st.  (34 uppgift)

Sjukskötare och hälsovårdare

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun ja perhesosiaalityön palvelut

SOTE-01-524-22

1.8.2022

25.07.2022 kl. 16:00

2658,42 €/kk

Toinen linja 4 L, 00530 Helsinki

Hei sairaanhoitaja. Oletko kiinnostunut lastensuojelun laitoshoidosta ja vastaanottotyöskentelystä? Haluaisimme sinut kehittämään kanssamme uutta nuorten vastaanoton vaativan hoidon osastoa Helsingin Kallioon.

Olemme perustamassa uutta vaativan vastaanottohoidon 6-paikkaista osastoa Kallion vastaanoton yhteyteen, tärkeäksi osaksi nuorten vastaanottoa. Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon lastensuojelun vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Asiakkaamme ovat 13-17-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria.

Vastaanoton työ on tiivistä ja monipuolista arviointi- ja hoitotyötä. Sijoitusten kesto vastaanottoon on pari kuukautta, jonka aikana työskentelyn tavoitteena on vakauttaa nuoren arkea ja tehdä arviointia nuoren tuen tarpeesta. Vastaanoton työskentelyssä keskeistä on nuoren kanssa tehtävän työskentelyn lisäksi tiivis yhteistyö nuoren perheen ja verkoston kanssa. Vaativan hoidon osaston työskentely perustuu vahvaan struktuuriin, ryhmätoimintoihin ja monipuoliseen yksilötyöskentelyyn. Työn tueksi tarjoamme monipuolista ja työtä tukevaa koulutusta, työnohjausta, sekä työryhmän ja esihenkilön vahvaa tukea.

Sairaanhoitaja työskentelee vastaanotossa osana 12 työntekijän muodostamaa moniammatillista työryhmää. Lisäksesi työryhmässä työskentelee johtava ohjaaja, sairaanhoitaja, sosionomeja ja lähihoitajia. Tehtäviisi kuuluu nuorten hoitotyö, lääkehoidon suunnittelu ja toteutus sekä yhteistyö perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa. Huolehdit lapsen terveydenhuollon palvelujen toteutumisesta yhteistyössä osaston lääkärin sekä mahdollisten terveydenhuollon hoitokontaktien kanssa. Teet myös omaohjaajatyötä yhdessä työparin kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Arvio tehdään työhöntulotarkastuksessa työn alkamisen jälkeen. Työhöntulotarkastuksessa voidaan ottaa myös huumeseula.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelulaitoksessa työskentelystä ja lastensuojelulain tuntemuksen. Arvostamme päihde- ja mielenterveystyön osaamista ja kokemusta arviointityöstä.

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kouluterveydenhuolto, Etelän ja lännen kouluterveydenhuolto

SOTE-01-539-22

1.8.2022 - 1.1.2023

15.07.2022 kl. 16:00

2727,01 €/kk

Sibeliuksenkatu 14, 00260 

Haemme joukkoomme uusia terveydenhoitajia!

Oletko sinä etsimämme? Omaat rohkean asenteen oppia uutta ja tykkäät ammatillisesti haastaa itseäsi. Kouluterveydenhoitajan työ Helsingin kouluterveydenhuollossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa kouluympäristössä. Meidän etsimällä terveydenhoitajalla voi olla pitkä kokemus terveydenhoitajan työstä tai saatat olla juuri valmistumisen kynnyksellä oleva - ilmianna itsesi meille!

Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, loistavat työkaverit ja mikä tärkeintä - todella merkityksellisen työn tekemisen mahdollisuuden.

Haastattelut toteutetaan erikseen sovittuna ajankohtana Teamsin välityksellä.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Lisäksi edellytämme:
Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
(14.6.2002/504).

Tartuntalain 48A§:n mukainen suoja

Luemme eduksi itseohjautuvuuden, kehittämismyönteisyyden ja yhteistyötaidot.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 2 lähipalvelualue

SOTE-03-1183-22

18.7.2022

15.07.2022 kl. 16:00

2746.78 e/kk

Meri-Rastilankuja 1, 00980 Helsinki

Haemme Vuosaari 2 lähipalvelualueelle terveyden- tai sairaanhoitajaa. Toimistomme sijaitsee Meri-Rastilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tiimiimme kuuluu 3 terveyden-/sairaanhoitajaa, 18 lähihoitajaa ja vastaava sairaanhoitaja.

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana työskentelet kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, teet asiakaskäyntejä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja hoidettavien asioiden loppuun asti saattamista.

Meiltä saat perehdytyksen työhön ja tietojärjestelmiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Viiskulma 4 lähipalvelualue

SOTE-03-1190-22

25.7.2022 tai sopimuksen mukaan

18.07.2022 kl. 16:00

2746,78e/kk - ei sisällä yleiskorotusta

Hietaniemenkatu 9 B, 2. ja 3. krs., 00100 Helsinki

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yhteensä noin 38 000 eri alojen ammattilaista - eikä kahta samanlaista!

Nyt etsimme Punavuori-tiimiimme lisävahvistusta! Voit olla jo kokenut konkari tai vasta työurasi alkutaipaleella - me perehdytämme sinut tarpeittesi mukaan. Meillä sinun on mahdollista tehdä työsi hyvin.

Meillä on tarjota sinulle kodeissa tehtävää ihmisläheistä työtä Helsingin keskustassa. Punavuori-tiimin terveydenhoitajana/sairaanhoitajana olet tärkeä osa työyhteisöämme ja asiakkaidemme kotona pärjäämistä. Meillä sinua odotetaan ja arvostetaan!

Kotona tehtävässä hoitotyössä korostamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja hyvän arjen vahvistamista. Toivomme, että hoidon yksilöllisyys ja laatu ovat myös sinun työtäsi ohjaavia arvoja. Kotihoidon terveydenhoitajana/sairaanhoitajana vastaat asiakkaidemme sairaanhoidollisista toimenpiteistä ja voinnin seurannasta. Tiimin muut hoitajat ja lääkäri ovat tässä tukenasi.

Meillä sinua odottavat vaihtelevat työpäivät, ystävällinen työilmapiiri, varma työsuhde sekä mahdollisuus ammatilliseen koulutukseen. Käytössämme on kuntosali, jonne on helppo piipahtaa työpäivän päätteeksi. Lounastauon voit viettää toimistolla tai Iso Roobertinkadulla sijaitsevassa taukotilassamme.

Teemme työtä maanantaista perjantaihin aamuvuorossa. Joustavan työvuorosuunnittelun avulla yhdistät työn ja yksityiselämän joustavaksi kokonaisuudeksi. Käytämme kirjaamiseen Apotti-tietojärjestelmää.

Tule neuvottelemaan uudesta työstä kanssamme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Syystien seniorikeskus

SOTE-03-1193-22

1.9.2022 tai sopimuksen mukaan

25.07.2022 kl. 16:00

2658,06 e/kk

Takaniitynkuja 3, 00780 

Sinä reipas ja oma-aloitteinen vanhustyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja. Tule mukavaan joukkoomme Syystien seniorikeskukseen sairaanhoitajaksi.

Etsimme sairaanhoitajaa muistisairaiden ryhmäkotiin Syyskotiin. Syyskodissa asuu 14 asukasta ja työ on kaksivuorotyötä.

Sairaanhoitajana toimit lääkärin työparina ja yhtenä tiimin jäsenenä lähihoitajien kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Luemme eduksi Apotti- ja Love-lääkeluvat.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, Syystien seniorikeskus, Ryhmäkoti Viljakoti

SOTE-03-1169-22

1.9.2022 tai sopimuksen mukaan

22.07.2022 kl. 16:00

2658,06 e/kk

Takaniitynkuja 3, 00780 Helsinki

Sinä oma-aloitteinen vanhustyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja. Tule mukavaan joukkoomme Syystien seniorikeskuksen LAH-yksikkö Viljakotiin sairaanhoitajaksi.

Viljakoti on 10-paikkainen lyhytaikaishoidon yksikkö. Sairaanhoitajana työskentelet kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitajan lisäksi viisi lähihoitajaa ja hoiva-avustaja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a § mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Koeajan aikana tulee suorittaa lääkeluvat, jos sinulla ei ole voimassa olevia lupia.

Luemme eduksi:
Apotin osaaminen.

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kustaankartanon seniorikeskus

SOTE-03-1185-22

1.8.2022- 31.5.2023

12.07.2022 kl. 16:00

2658,06 e/kk

Oltermannintie 32, 00620 

Haemme dynaamiseen joukkoomme ikääntyneiden palveluista kiinnostunutta sairaanhoitajaa 50 % osa-aikatyöhön.

Olemme 21 paikkainen lyhytaikaisyksikkö. Tavoitteenamme on tukea kotona asuvien iäkkäiden hyvinvointia ja terveyttä. Yksikössämme toteutetaan asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana. Työssä korostuu verkostoituminen asiakkaan palveluketjussa ja moniammatillinen yhteistyö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Luemme eduksi ikääntyvien palveluiden tuntemuksen

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Riistavuoren seniorikeskus

SOTE-03-1142-22

8.8.2022-7.2.2023

18.07.2022 kl. 16:00

2658,06 €/kk

Hopeatie 14, 00440 Helsinki

Oletko sinä etsimämme positiivisen asenteen omaava sairaanhoitaja tai sairaanhoidon opiskelija?

Hopeatien palvelutalossa on avoinna sairaanhoitajan työvapaan sijaisuus palveluasumisen tiimissä 7.2.2023 saakka. Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa, joka arvostaa sekä asiakkaita että työkavereita. Toivomme, että sinulle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallisuuden ja asiakkaiden toimijuuden vahvistaminen.

Me annamme asukkaille hoitoa ja hoivaa mahdollistaen kullekin omannäköisen, hyvän loppuelämän. Meille on tärkeää, että asukkaat voivat osallistua itselleen mielekkääseen, sekä hyvinvointia että toimintakykyä ylläpitävään toimintaan niin arjessa kuin juhlassakin.

Sairaanhoitajat tekevät tällä hetkellä talossamme pääsääntöisesti päivätyötä. Kolmen viikon listaan sisältyy kuitenkin 2-3 päivystysvuoroa, jotka voivat olla joko iltavuoroja tai viikonloppuvuoroja. Meillä saat työhösi hyvän perehdytyksen. Hopeatiellä suunnitellaan työvuorot yhteisöllisesti, joten oman henkilökohtaisen elämän ja työelämän yhteensovittaminen sujuu joustavasti. Tarvittaessa työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti.

Päivittäiskirjaamisessa käytämme Apotti-järjestelmää sekä Rai-järjestelmää.

Hopeatien palvelutalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Pohjois-Haagan juna-asemaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Myös sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan, kunhan suoritettuja osaamispisteitä on vähintään 140. Valmiilta sairaanhoitajilta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali-ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskela 1

SOTE-03-1122-22

1.8.2022

14.07.2022 kl. 16:00

2746.78 €/kk + 1.6.2022 yleiskorotusta

Käpyläntie 11, A-talo, 5krs., 00600 

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Koskelan kotihoitoon Käpylätiimiin 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koskelan kotihoito on viihtyisä ja lämminhenkinen työyhteisö, jonka kantavana voimana on hyvä yhteishenki ja avoin ilmapiiri. Työyhteisössämme on kaksi lähipalvelualuetta ja meillä työskentelee yhteensä 48 työntekijää, joista yhdeksän on sairaan-/ ja terveydenhoitajaa, yksi vastaava sairaanhoitaja ja lisäksi kaksi esihenkilöä. Yhteistyökumppaneitamme ovat kotihoidon lääkäri, sosiaalityöntekijät, fysioterapeutit ja muut sote-alan ammattilaiset.

Toimimme Käpylän, Koskelan ja Kumpulan alueella. Asiakaskäynneille pääsee vaivattomasti kävellen tai pyöräillen. Käytössämme on tavallisten polkupyörien lisäksi viisi sähköpyörää ja kolme autoa. Toimisto sijaitsee Koskelan seniorikeskuksen alueella, jonne on hyvät kulkuyhteydet bussilla ja junalla. Kotihoito on osa Helsingin kaupungin sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluita, ja asiakkaamme ovat pääsääntöisesti vanhuksia ja toipilaita. Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan, kävelymatkan päässä kotihoidon toimistolta.

Työvälineinä meillä on käytössä Apotti-potilastietojärjestelmä sekä Rover-toiminnanohjausjärjestelmä. Kotihoidossa käytetään myös työnantajan tarjoamia työvaatteita ja työreppua.

Kotihoidossa työsi on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset käyttämään taitojasi laaja-alaisesti. Asiakastyö kotihoidossa on kokonaisvaltaista ja sen vuoksi työtehtävät myös vaihtelevat päivästä toiseen. Työssäsi toimit moniammatillisessa tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana, teet asiakastyötä sekä opastat ja neuvot niin lähihoitajia, asiakkaita kuin omaisia ja muita yhteistyökumppaneita.

Asiakkaiden hoito muodostuu perushoivasta sekä kotisaraanhoidollisista toimenpiteistä, erityisesti kotisairaanhoito ja siihen liittyvät asiat ovat sairaanhoitajan työkenttää. Toimenpiteinä saattaa olla tavanomaisen lääkehoidon lisäksi myös esimerkiksi vaativaa haavahoitoa, erilaisia kestokatetreja ja parenteraalista ravitsemushoitoa lääkintälaitteen kautta. Konsultoit tarvittaessa kotihoidon lääkäriä ja toimit yhteistyössä terveysaseman sekä erikoissairaanhoidon toimijoiden kanssa. Lääkehoito on kotihoidossa tärkeää sillä asiakkaat ovat usein monisairaita. Asiakkaille tarjotaan paljon erilaisia palveluita kotiin (turvapuhelin, ateriat, lääkeautomaatti, etähoito ym) ja sairaanhoitajana annat myös palveluohjausta näiden palveluiden hankkimisessa ja käytössä. Yhdessä tiimin lähihoitajien kanssa arvioit myös asiakkaiden hoidontarvetta ja palveluiden riittävyyttä.

Kotihoidossa työssä palkitsee työn itsenäisyys, yhdessä tekeminen ja se, että asiakas on todella oman hoitonsa keskiössä. Työn vaikuttavuuden näkee asiakkaiden tyytyväisyydessä ja siinä, kuinka he pärjäävät ja voivat hyvin omassa kodissaan.

Työaikamuoto on jaksotyö, mutta sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä vuorotyötä iltaisin, pyhinä ja viikonloppuina.

Perehdytys tapahtuu kokeneemman kollegan matkassa sovitusti ja tarpeidesi mukaan. Tämän jälkeen perehdytys on jatkuvaa työnohessa tapahtuvaa perehdytystä. Työn syvälliseen oppimiseen menee aikaa, ja työssä opimme jatkuvasti uutta myös me konkarit. Sen vuoksi perehdytys jatkuu käytännössä läpi koko työsuhteen ajan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Mielenterveyspalvelupiste Mieppi

SOTE-02-333-22

15.8.2022

22.07.2022 kl. 16:00

2667.83 e/kk

Jauhokuja 4, 00920 Helsinki

Meillä avautuu sairaanhoitajalle vakituinen paikka mielenterveyspalveluiden etulinjassa!

Matalan kynnyksen mielenterveyspalvelupiste -Mieppi on yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille suunnattua maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua mielenterveysammattilaisen kanssa. Palvelupisteessä tarjotaan helposti saatavilla olevaa varhaista tukea ongelmatilanteissa, yhtenä tavoitteena ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä.

Käynnistimme ensimmäisen Miepin toiminnan vuonna 2019 ja nyt toimipisteitä on kolme, Myllypurossa, Kalasatamassa sekä Haagassa. Palveluun hakeudutaan sähköisellä ajanvarauksella (Maisa-asiakasportaali), jättämällä sähköinen yhteydenottolomake, puhelimitse tai tulemalla ajanvarauksettomille walk in- vastaanotoille. Palvelua kehitetään koko ajan käyttäjälähtöisesti, esimerkiksi sähköisiä palveluja kehitetään osaksi Miepin palveluvalikoimaa.

Haemme nyt mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Myllypuron toimipisteeseen (Jauhokuja 4). Toimipisteessä työskentelee neljä sairaanhoitajaa, kaksi psykologia ja tiimin arjen toimintaa koordinoi team leader. Myllypuron Miepin aukioloaika on arkisin klo 8 - 18, iltapainotteisia työpäiviä on noin 1-2/viikko.

Terapiat etulinjaan- hankkeen myötä tarjoamme ammatillisen kehittymisen tueksi lyhytterapeuttista menetelmäkoulutusta, joka on kehitetty erityisesti perusterveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille. Tämän lisäksi panostamme vahvasti perehdytykseen sekä tarjoamme uuden työntekijän tueksi tarvittaessa ammatillista mentorointia.

Haastattelut pidetään elokuun aikana ja työ alkaa aikaisintaan 15.8. tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).Lisäksi edellytämme:

Aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista ja/tai psykiatrisesta hoitosuhdetyöskentelystä sekä itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta.

Luemme eduksi:

Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemus.
Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot esim. kognitiivinen terapia sekä muut erilaiset ryhmä- ja yksilö- ja perheterapiakoulutukset.
Ruotsin kielen taito.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Läntinen kotihoitoyksikkö, Muurimestari 1 lähipalvelualue

SOTE-03-1164-22

25.7.2022 tai sopimuksen mukaan

14.07.2022 kl. 16:00

2746,78 €/kk

Kitarakuja 4 D, 00420 Helsinki

Muurimestari 1 mukava tiimi kaipaa joukkoonsa ennakkoluulotonta, positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Työssäsi suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä vastuuhoitajan, pikku tiimin ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Käytössämme on polkupyöriä ja autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse. Saman katon alla toimii kaksi muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän ja yksilöllisen perehdytyksen. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi, aluksi pääset asiakkaiden luokse toisen hoitajan kanssa ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä perehdyttäjän kanssa.

Toimistomme on Kannelmäessä, juna aseman vieressä ja asiakkaat Kannelmäessä ja idyllisellä Hakuninmaa-Maununneva alueella. Aikaisempaa kotihoidon kokemusta et tarvitse, opit kyllä.

Meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten erilaisia täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi, kaupunkipyöräetu, edulliset henkilöstöliikuntamahdollisuudet ja paljon muuta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään
hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Viikki 1 lähipalvelualue

SOTE-03-1167-22

11.7.2022 - 22.2.2023

05.07.2022 kl. 16:00

2860,18 €/kk

Eskolantie 1, 00720 Helsinki

Nyt olisi mielenkiintoinen sijaisuus tarjolla Viikki 1 ja 2 kotihoidossa ajalle 11.7.-22.2.2023. Etsimme vastaavaa sairaanhoitajaa ihan parhaaseen työhön ja työyhteisöön!

Omaatko kotihoidon kokemusta ja olet kiinnostunut kotihoidon kehittämisestä? Olet etsimämme henkilö, jos haluat edistää palveluiden laatua ja toimia osana aktiivista hoitotyön asiantuntijaverkostoa.

Vastaavana sairaanhoitajana tuet Viikki 1 ja 2 lähipalvelualueiden hoitajia siinä, että kotihoidon asiakastyö on asiakaslähtöistä, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan arjen toimintakykyä edistävää. Työhösi kuuluu asiakastyötä, hoitajien ohjausta ja tukea sekä tiivistä yhteistyötä muiden ammattiryhmien kanssa. Helsingin kotihoidon vastaavilla sairaanhoitajilla on yhteinen verkosto, jossa saa apua ja tukea työhön kollegoilta. Huolehdimme perehdyttämisestäsi ja kannustamme sinua ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme Sinulle myös Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Sinulla on mahdollisuus saada edullinen työsuhdeasunto, jossa voit asua koko työsuhteesi ajan.

Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan sulkeutumista eli haethan paikkaa ajoissa.

Tervetuloa osaksi meidän tiimiä!

Kelpoisuusehto: sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa

Luemme eduksi: Työkokemuksen kotihoitotyöstä.

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, terveys- ja päihdepalvelut, Malmin päihdepoliklinikka

SOTE-02-352-22

15.8.2022 -17.6.2023 tai sop. mukaan

13.07.2022 kl. 16:00

2573,06 e/kk

Soidinkuja 4-6 A, 00700 

Psykiatria- ja päihdepalveluiden Malmin päihdepoliklinikka on yksi neljästä päihdepoliklinikasta ja osa Pohjoisen terveys- ja hyvinvointikeskusta. Päihdepoliklinikat ovat riippuvuusongelmiin erikoistuneita avohoitopaikkoja. Palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille helsinkiläisille päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen. Ajattelua ja toimintaa ohjaava viitekehys on toipumisorientaatio.

Haemme joukkoomme aktiivista, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ja kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Päihdepoliklinikalla työskentelet osana moniammatillista tiimiä. Teemme monialaista yhteistyötä terveys- ja hyvinvointikeskuksen eri palveluiden sekä lastensuojelun, vertaistyöntekijöiden, jatkokuntoutusyhteisöjen, kolmannen sektorin ja monien muiden eri toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että asiakas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu polikliinista päihdeasiakkaan hoidon tarpeen arviointia, hoidon toteutusta, sekä vieroitus- ja kuntoutusjaksojen suunnittelua, alkoholiavovieroituksen ja muiden lääkehoitojen toteuttamista, lastensuojelun päihdearviointeihin ja ajoterveysasioihin liittyvät seurannat yhdessä muiden ammattilaisten kanssa, sekä tarvittaessa korvaushoidon toteuttamista. Työ on päivätyötä, mutta voi sisältää satunnaisesti pyhä- ja viikonlopputyötä. Käytössämme on Apotti-potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi:
toipumisorientaation viitekehyksen tuntemus, hyvät atk-taidot, terveys- ja hyvinvointikeskusmallin tuntemus, kokemusta päihdehoitotyöstä, voimassa olevat LOVE-lääkehoitoluvat.

Fast anställning

Social- och hälsovårdssektor, Sjukhus- rehabilitering- och omsorgstjänster, Stengårds seniorcenter, avdelning 4

SOTE-03-1155-22

1.8.2022 eller enligt överenskommelse

13.07.2022 kl. 16:00

2658,06 €/mån

Sibeliusgatan 14, 00260 

Vi söker en sjukskötare till vårt team. Vi erbjuder dig ett mångsidigt och givande jobb som sjukskötare, i ett professionellt team. Avdelning 4 vid Stengårds seniorcenter är en svenskspråkig bedömnings- och rehabiliteringsavdelning, där det är möjligt att utveckla sin egen kompetens med stöd av arbetsgemenskapen.

Avdelningen har 20 klientplatser, varav hälften är bedömnings- och rehabiliteringsklienter och hälften korttidsvårdsklienter. Till enheten hör sjukskötare, närvårdare, en fysioterapeut och arbetsterapeut, socialhandledare, avdelningsfarmaceut och läkare. Sjukskötaren arbetar som expert inom vårdarbete och som ansvarsvårdare i det mångprofessionella teamet. Till arbetsuppgifterna hör ett nära samarbete med hemvården, klienthandledning samt uppföljning dygnet runt. Till arbetet ingår även handledning av studerande.

Det vi önskar av dig är ett intresse att arbeta med äldre och vilja att arbeta rehabiliteringsfrämjande, goda interaktionsförmågor och en positiv inställning. Vi erbjuder dig en individuell introduktion till arbetet.

Under bedömnings- och rehabiliteringsperioden ges klienten individuell rehabilitering, klientens funktionsförmåga, vård- och servicebehov samt medicinering bedöms mångprofessionellt. Vårdperiodernas längd varierar från några veckor till några månader. Klienterna kommer till avdelningen planerat hemifrån, från sjukhus eller från krisavdelning. Huvudsyftet med vården är att klinterna får tryggt bo hemma med hjälp av stödåtgärder. Problem som klienterna kan ha för att klara sig hemma är:
-nedsatt funktionsförmåga
-långvarig förvirring
-svår depression
-minnessjukdom
-misstankar om att hen inte klarar sig hemma

Korttidsvårdens mål är att stöda klientens hemmaboende genom att stöda klientens fysiska, psykiska och sociala funktionsförmåga. Dessutom stödjer man genom korttidsvården resurserna hos de personer som vårdar en anhörig. Kortvårdperiodens längd varierar från några dagar till några veckor.

Stengårds seniorcenter erbjuder äldre klienter bedömnings- och rehabiliteringsaktiviteter, korttidsvård för att stödja hemmaboende samt dygnet runt-vård. På området finns också två enheter för dagverksamhet. Vissa enheter erbjuder tjänster till svenskspråkiga kunder.

Helsingfors stad erbjuder mångsidiga personalförmåner, utbildning- och utvecklingsmöjligheter samt vid behov en tjänstebostad. Arbetet är två-skiftarbete, även på helger. Du kan börja hos oss 1.8.2022 eller enligt överenskommelse.

Du kan bekanta dig med seniorcentrets verksamhet på adressen https://www.hel.fi/sote/enheterna-sv/seniorcentraler/stengard/ eller på Facebook.

Behörighetsvillkor:

Examen som innebär legitimation till sjukskötare: sjukskötare (YHS) eller tidigare sjukskötarexamen på institutnivå, specialsjukskötare, hälsovårdare eller barnmorska.

Legitimation enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994).

Studerande skall vara beredda att visa upp sitt studieutdrag.

Goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i finska.

Innan beslutet måste den sökande presentera arbetshälsovårdens utvärdering över sin lämplighet för yrket.

I uppgiften krävs vaccineringsskydd enligt lag om smittsamma sjukdomar 48 och 48a §.

I uppgiften krävs att LOVe-läkemedelstillståndet genomförs godkänt inom prövotiden.

Som merit räknas språkkunskaper i svenska.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Maunula 1 lähipalvelualue

SOTE-03-1158-22

1.8.2022

11.07.2022 kl. 16:00

2746,78 €/kk

Suursuonlaita 3 B, 2. kerros., 00630 

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa mukavaan ja moniammatilliseen tiimiin Maunula 1 -lähipalvelualueelle. Jos sinulta löytyy positiivista asennetta, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme! Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Uutena työntekijänä saat työhösi tarpeidesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit hoitotyön ja terveyden edistämisen asiantuntijana. Teet monialaista yhteistyötä asiakkaan, omaisten, lääkärin ja muun hoitoon osallistuvan verkoston kanssa sekä tuet tiimin lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä. Saat itse suunnitella omat asiakaskäyntisi asiakaslähtöisesti.
Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ kotihoidossa on pääsääntöisesti aamuvuoroja arkipäivisin. Otamme huomioon työvuorotoiveet.

Toimitilamme sijaitsevat Suursuon sairaalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Myös valmistuva Raidejokeri kulkee Maunulan kautta. Henkilökuntamme käytössä on sähköautoja, sähköpolkupyöriä ja polkupyöriä. Maunula 1-lähipalvelualueella asiakkaamme asuvat lähietäisyydellä, joten käynnit voi tehdä myös kävellen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, perhe- ja sosiaalipalvelut, lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Outamon lastenkoti

SOTE-01-488-22

1.9.2022 tai erikseen sopien.

19.07.2022 kl. 16:00

2658,42 e/kk

Karkalintie 148, Lohja, 08100 

Haluatko sairaanhoitajana onnistua omana itsenäsi, omia vahvuuksiasi hyödyntäen? Meillä on tarjota sinulle erityinen tilaisuus ja tehtävä. Työyhteisössä, jonka kulttuuria ja hoitomallia olet itse alusta lähtien rakentamassa.

Miltä tällainen työmahdollisuus sinusta kuulostaisi?

Me nimittäin tarvitsisimme sinun ammattitaitoasi. Vaativan tason kuntouttavaan laitoshoitoon on suuri tarve. Vastaamme tarpeeseen lisäämällä resursseja ja hoidollisuutta. Rakennamme nyt Outamoon Lohjalle tiimiä, jolla on ymmärrystä traumataustaisten nuorten auttamisesta. Autetaan heitä yhdessä!
Meillä on valmiiksi vaativan tason tiimin perustukset, mutta kaipaamme vielä kahta sairaanhoitajaa tiimimme.

OUTAMO - POIKKEUKSELLINEN TYÖYHTEISÖ
Luonnonkaunis Outamo, lastenkotiyhteisö kouluineen Lohjanjärven rannalla, tarjoaa turvalliset ja samalla virikkeelliset puitteet, kun se ensin yhden osaston avulla lähtee vastaamaan vaativan tason kuntouttavan laitoshoidon tarpeeseen. Tarpeeseen vastataan resursseja ja hoidollisuutta lisäämällä.

Osastolla on jo odottamassa johtava ohjaaja, jolla on pitkä kokemus nuorisopsykiatriasta ja lastensuojelusta. Te tulevat ammattilaiset, psykoterapeutti sekä lisäksi lääkäripalvelut täydentävät hoitotiimin. Pääset yhdessä mallintamaan uuden osaston hoitomallia, jonka pohjalla on terapeuttinen laitoskasvatus, traumainformoitu työote ja tuen tarpeen arviointi.

Outamo tarkoittaa
- kokonaisvaltaista voinnin suunnittelua hoito- ja kasvatussuunnitelman avulla. Meillä korostetaan lasten osallisuutta muun muassa Hyvää kohtelua koskevalla suunnitelmalla.

- jännittävää arkea elämyksellisen toiminnallisuuden kautta. Omalla isolla tontilla on mahdollista muun muassa retkeillä, pelata frisbeegolfia, ajaa mönkkäreillä tai harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja.

- hyvää yhteisöllistä henkeä, missä ilmapiiri- ja turvallisuusasiat ovat nostettu arvoiksi asti käytännön toteutuksen lisäksi.

- laadukasta lastenkotitoimintaa. Työnohjaus ja työterveyshuolto omalääkäripalveluineen toimii.

Monet sanovat, että Outamo pitää kokea. Mitä jos tulisitkin käymään meillä jo ennen kuin päätät, haetko työkaveriksemme? Saat paremmin tuntuman arkeemme ja yhteisömme tunnelmaan. Kerromme ilmoituksen lopussa, miten tutustumiskäynti järjestyy.

TYÖSI LAPSEN SUOJELIJANA
Meidän työmme tavoitteena on normalisoida ja aikaansaada positiivinen muutos lapsen eloon. Tuomme hänen elämäänsä säännöllisen arjen ja autamme kiinnostumaan omasta elämästä. Parannamme samalla lapsen suhdetta vanhempiin sekä läheisiin.

Sairaanhoitajanamme vastaat lapsen kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen hoidon sekä kasvatuksen toteutumisesta terveydenhuollon näkökulmasta. Tehtäviisi kuuluvat lasten ja nuorten hoitotyö, lääkehoidon suunnittelu ja toteutus sekä yhteistyö perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa.

Meidän tehtävämme on rakentaa lapsen elämään uudestaan toivo - usko itseen ja tulevaan. Luomalla luottamuksellisen suhteen lapseen mahdollistat turvallisen, lapsen itsensä näköisen arjen. Tämä parempi arki kantaa myös meidän jälkeemme kasvaneena elämänhallinnan haluna.

MITÄ ME VOIMME SINULLE TARJOTA?
- Ensinnäkin tulet olemaan todella arvostettu osaaja joukossamme. Ideoillesi on sijaa, ja me lupaamme kuunnella sinua. Me rakennamme yhdessä positiivisia työelämäkokemuksia tuottavaa työyhteisöämme.

- Pääset mallintamaan ja toteuttamaan uudenlaista hoitomallia. Uskomme, että tässä vaativassa työssä osaamisesi kehittyy laaja-alaisesti sinun omien vahvuuksiesi pohjalta. Kerrytät kanssamme osaamista, joka kantaa myös urallasi jatkossa.

- Työssä onnistumistasi tukee moniammatillinen tiimi. Työparinasi on sosiaaliohjaaja, kanssamme työskentelee psykoterapeutti ja lääkäripalvelut ovat käytössämme.

- Meillä et ole yksin. Omalla ja naapuriosastoillamme on aina tarvittaessa tukea tarjolla. Varaudumme erilaisiin tilanteisiin lasten kanssa - turvallisuus on yksi arvoistamme.

- Hyvinvointiasi tukee myös Helsingin kaupunki tarjoama sinulle kattava työterveyshuolto. Työssä kehittymistäsi taas tukevat hyvin mietityt koulutuspolkumme.

Meillä Helsingin kaupungilla on pitkä kokemus ja nimenomaista osaamista lasten erityisestä huolenpidosta - sen kehittämisestä, toteuttamisesta ja johtamisesta. Työmme on kuitenkin vaativaa ja pelkästään ruusuilla emme tanssi. Meidän lapsillamme on traumaperäistä oirehdintaa, eikä heidän käyttäytymisensä ole aina normiston mukaista. Näitä erilaisia tilanteita me ennakoimme ja osaamme hallita.

Huomioitavaa työssäsi on, että vaikka sijaintimme on toisaalta yksi valteistamme, se voi myös haastaa. Olemme hieman kaukana kaikesta, ja julkisten kulkuneuvojen tavoittamattomissa.

VOISITKO SINÄ OLLA TULEVA TYÖKAVERIMME?
Työkaverinamme työskentelevällä sairaanhoitajalla tulee olla sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), minkä lisäksi tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa sekä suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Meistä on tärkeää, että olet innostunut työskentelemään lasten kanssa. Tuo innostus ja positiivisen kautta virittyvä ajattelusi sulauttavat sinut joukkoomme. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä ei ole välttämätöntä vaan tärkeämpää on mielestämme halusi oppia ja kokea uutta.

Haluamme, että pystyt tekemään itsesi näköistä, aitoa hoitotyötä. Otteissasi olet kärsivällinen, joustava ja myötäelävä. Työskentelysi on jämäkkää mutta siitä välittyy myötätunto. Toimistasi näkyy luontainen halusi auttaa - siitähän meidän työssämme on kysymys.

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä kokemusta haastavasti käyttäytyvien lasten ja nuorten kanssa.

HALUATKO ENSIN TULLA TUTUSTUMAAN?
Se on ilman muuta mahdollista. Voit tulla piipahtamaan tai halutessasi tehdä, vaikka tutustumisvuoron. Laita meille siinä tapauksessa normaalisti hakemus mutta kerro hakiessasi, että haluaisit ensin tulla tutustumaan. Voit myös soittaa tai kirjoittaa Markolle tai Sadulle ja sopia käynnistä/tutustumisvuorosta ennen kuin haet työkaveriksemme.

LISÄTIETOA PALKKAUKSESTA
Rekrylisää maksetaan uudelle Outamolaiselle vakituisessa työsuhteessa aloittavalle. 8% tehtäväkohtaisesta palkasta ensimmäisen vuoden aikana.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö

SOTE-03-1161-22

18.07.2022 tai sopimuksen mukaan

05.07.2022 kl. 16:00

2746,78 e/kk

Toinen linja 4 A, 00530 Helsinki

Kuntouttava arviointiyksikkö sai vuoden alusta uusia sairaanhoitajan vakansseja. Etsimme nyt sairaanhoidon ammattilaisia idän, pohjoisen, lännen ja etelän tiimeihin vakituisiin työtehtäviin sekä eri mittaisiin sijaisuuksiin. Voit olla kokenut tai juuri uraasi aloitteleva hoitaja. Tärkeää on kiinnostus kuntouttavaan hoitotyöhön ja sen kehittämiseen.

Olemme positiivinen, huumorintajuinen ja toisiamme tukeva työyhteisö. Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin, ja huomioimme aikaisemman osaamisesi arvokkaana lisänä toiminnassamme. Tehtävässä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus. Työympäristönä on asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Asiakaskäynnit tehdään pääosin itsenäisesti, mutta tarvittaessa voit aina konsultoida kollegaa. Työskentelemme tiiviisti moniammatillisessa työyhteisössä, jossa työkavereinasi toimii sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia, sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista ja kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä toimintamalliamme.

Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä ja työskentelemme kello 7.00-22.00 välisenä aikana. Meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Työtä on mahdollisuus myös tehdä osa-aikaisesti.

Kuntouttavan arviointiyksikön tiimit sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä. Idän tiimi sijaitsee osoitteessa Asiakkaankatu 3A, pohjoisen tiimi Malmin asematie 3A, lännen tiimi Ruosilantie 18 ja etelän tiimi Sturenkatu 8. Suurin osa asiakaskäynneistä tehdään tiimien omilla autoilla. Lisäksi meillä on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polkupyörät ja sähköpolkupyörät.

Kutsumme haastatteluun puhelimitse tai sähköpostilla. Voimme sopia haastattelun pidettäväksi joko paikan päällä tai videoyhteyden kautta Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Haastatteluun osallistuu myös henkilökuntaamme. Tapaamme hakijan aina kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kuntouttava arviointiyksikkö, resurssipooli

SOTE-03-1162-22

11.7.2022 tai sopimuksen mukaan

05.07.2022 kl. 16:00

2 746,78 e/kk

Toinen linja 4, 00530 Helsinki

Perustamme parhaillaan Helsingin kaupungin kuntouttavaan arviointiyksikköön resurssipoolia asiakkaiden sujuvan palvelun ja hoitoketjujen turvaamiseksi. Olemme saaneet toimintaa varten sairaanhoitajan vakansseja, joihin nyt rekrytoimme.

Etsimme hoitotyön ammattilaisia toimimaan varahenkilöinä idän (Asiakkaankatu 3A), pohjoisen (Malmin asematie 3A), lännen (Ruosilantie 18) ja etelän (Sturenkatu 8) tiimeissä. Voit olla juuri uraasi aloitteleva hoitaja tai kokenut konkari. Tärkeää on innostus liikkuvaan työhön sekä vaihtuviin työkavereihin ja asiakaskontakteihin.

Kuntouttavan arviointiyksikön tiimit ovat positiivisia, huumorintajuisia, kehittämismyönteisiä ja toisiaan tukevia moniammatillisia työyhteisöjä. Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin huomioiden aiemman osaamisesi.

Kuntouttavan arviointiyksikön sairaanhoitajan työssä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi, kuntoutumisen tukeminen ja toimiminen hoitotyön asiantuntijana. Meillä saat toteuttaa monipuolisesti sairaanhoitajan ammattia ja kehittää omaa osaamistasi perushoidollisista tehtävistä aina hoitotyön vaativiin tehtäviin saakka. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista, jotka vaihtelevat muun muassa lääkehoidon, haavanhoidon, perushoidon ja ravitsemuksen erilaisiin tarpeisiin.

Työskentelemme tiiviisti moniammatillisissa tiimeissä, jossa työkavereinasi toimii sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia, sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Yhdessä kehitämme myös säännöllisesti asiakaslähtöistä toimintamalliamme.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti. Asiakaskäynnit tehdään pääosin itsenäisesti, mutta tarvittaessa voit aina konsultoida kollegaa. Suurin osa asiakaskäynneistä tehdään tiimien omilla autoilla, sillä asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkät. Lisäksi käytössämme ovat hyvät julkiset kulkuvälineet, polkupyörät ja sähköpolkupyörät.

Resurssipoolin sairaanhoitajan työ painottuu arkiaamuihin. Kuntouttavassa arviointiyksikössä työskennellään kaikkina viikonpäivinä kello 7-22, mutta resurssipoolin sairaanhoitajat työskentelevät aamuvuoroissa klo 7.30 alkaen. Halutessasi voit tehdä myös yksittäisiä ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Sovimme haastattelun pidettäväksi joko tiimeissä paikan päällä tai videoyhteyden kautta Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Tapaamme jokaisen hakijan kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Pohjoisen kotisairaala

SOTE-03-1128-22

15.8.2022-3.9.2023

20.07.2022 kl. 16:00

2733,68 €/kk

Talvelantie 6, rakennus 4, 00700 Helsinki

Haemme Pohjoisen kotisairaalan tiimiin jo valmistunutta, kokemusta omaavaa hoitotyön ammattilaista sairaanhoitajan monipuoliseen ja vaihtelevaan työhön. Aloitus sopimuksen mukaan/ heti sopivan työntekijän löytyessä. Sairaanhoitajan työskentely kotisairaalassa on itsenäistä ja vastuullista, pääasiassa yksintyöskentelyä lääkärijohtoisessa tiimissä. Kotisairaalalla on käytössä omat autot, joten tarvitset ajokortin ja ajotaitoa.

Työhön kuuluu iv-antibioottihoitoja, veritiputusten ja muun parenteraalisen hoidon toteuttamista sekä vaativaa kivunhoitoa, saattohoitoa ja muuta lääkärin ja sairaanhoitajan suorittamaa potilaan tiivistä arviointia ja seurantaa.

Työtä teemme kolmessa vuorossa osaavalla tiimillä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen. Käytössäsi on työterveyshoito, työsuhdematkalippuetuus sekä Suomen suurimman työnantajan etuja, kuten mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Jätä hakemuksesi osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, johon sisältyy huumausainetestiä koskeva tulos.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP- lääkeluvan, sekä IV- ja ABO-lupien hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisäksi edellytämme voimassa olevaa ajokorttia ja ajotaitoa.

Luemme eduksi: aluetuntemuksen sekä aikaisemman kokemuksen kotona tapahtuneesta hoitotyöstä.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kontulan seniorikeskus

SOTE-03-1150-22

5.7.2022 tai sopimuksen mukaan

04.07.2022 kl. 16:00

2658,03 e/kk

Kontukuja 5, 00940 

Haemme arviointi-ja kuntoutusyksikköön sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään 5.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kontulan seniorikeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikössä on kaksi 19 paikkaista ryhmäkotia, jotka on suunnattu ikääntyneille helsinkiläisille.

Arviointi- ja kuntoutusyksikön asiakkaat ovat muistisairaita, AVH- sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujia. Kuntoutusjakson tavoitteena on asiakkaan turvallinen paluu kotiin.

Sairaanhoitajana olet mukana asiakkaan perushoidossa, hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa koko prosessin ajan. Arviointi- ja kuntoutustyö tapahtuu yhteistyössä asiakkaan, omaisen, monialaisen tiimin ja asiakkaan muiden verkostojen kanssa. Sairaanhoitajana toimit myös oman ammattisi asiantuntijana ryhmäkodissa.

Työvuorosuunnittelun toteutamme yhteisöllisesti, joten voit vaikuttaa itse työvuoroihisi. Sairaanhoitajat eivät tee meillä yövuoroja, vaan työ on kaksivuorotyötä.

Kontulan seniorikeskuksessa on Helsingin kaupungin työsuhde etujen lisäksi tarjota henkilökunnan käyttöön kuntosali ja uima-allas. Talon tilat ovat modernit, ja ergonomia toteutuu arjessa täysin.

Henkilökuntaa kannustetaan monin eri tavoin. Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen hyvät koulutusmahdollisuudet. Myös henkilökohtainen palkitseminen on otettu meillä aktiivisesti käyttöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, Työkyky ja terveysneuvonta

SOTE-01-493-22

1.7.2022-26.2.2023 tai sopimuksen mukaan

06.07.2022 kl. 16:00

2727,02 €/kk

Mechelininkatu 46 A, 4.krs. (hallinto), 00250 Helsinki

Tule tekemään monipuolista työtä Työkyky- ja terveysneuvonnassa! Tarjolla on kolme eripituista määräaikaista työsuhdetta 1.7.2022-26.2.2023 välisenä aikana, kysythän tarvittaessa lisätietoja.

Asiakkaamme tulevat ohjattuina eri kaupungin toiminnoista esim. Kuntakokeilu ja Ohjaamo. Teemme myös tiivistä yhteistyötä puolustusvoimien kutsuntaprosessissa sekä Aikalisäohjauksessa.

Asiakkailla on erilaisia ja eriasteisia rajoituksia työ- ja toimintakyvyssä, he tarvitsevat parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan sekä opiskelukykyään laaja-alaista monihalllintokuntaista tukea. Terveydenhoitaja kartoittaa ja tukee asiakkaiden työkykyä ja hyvinvointia ennaltaehkäisevästi sekä kehittää työkykyä tukevaa toimintaa yhdessä oman tiimin kanssa sekä tekee yhteistyötä Helsingin kaupungin muiden toimijoiden kanssa.

Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi: Aiempaa kokemusta työskentelystä nuorten kanssa ja/tai työterveyshoitajana. Luemme eduksi myös työterveyshoitajan tutkinnon sekä ruotsinkielen.

Fast anställning

Social- och hälsovårdssektor, Sjukhus-, rehabiliterings- och omsorgstjänster, Stengårds seniorcenter, Villa Theo

SOTE-03-1126-22

14.7.2022 eller enligt överenskommelse

13.07.2022 kl. 16:00

2817,05 €/mån

Sibeliusgatan 14, byggnad 10, 00260 

Välkommen till Villa Theo vid Stengårds seniorcenter som biträdande avdelningsskötare. Vi söker en vårdexpert för utveckling av verksamheten tillsammans med våra boende.

Villa Theo är en svenskspråkig dygnet runt avdelning med 18 vårdplatser. Våra kunder är äldre personer, som behöver mycket hjälp och omsorg. För oss är det viktigt att stöda sociala gemenskapen och möjliggöra en meningsfull vardag hos våra klienter. Delar du dessa värderingar med oss?

Som förpersonens arbetspar leder du det kliniska klientarbetet och leder det mångprofessionella teamet i din egen enhet.

För att lyckas i denna uppgift behöver du:
- förmåga att möta minnessjuka
- engagemang för att främja våra boendes funktionsförmåga
- entusiasm att arbeta med äldre
- goda samarbets- och interaktionsförmågor
- initiativ och utvecklingsvilja

Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete i en arbetsgemenskap var du har möjlighet att utveckla och förbättra äldreomsorgen och de äldres livskvalitet.

Helsingfors stad belönar gott arbete och våra personalförmåner är mångsidiga och värderade. Du har goda utvecklingsmöjligheter och ett brett utbud av utbildningar. Staden hjälper dig vid behov att hitta en tjänstebostad.

Trots att vi fysiskt finns i centrum med goda förbindelsemöjligheter hittas kulturhistorisk- och naturnäramiljö hos oss.

Lämna in din ansökan under adressen helsinkirekry.fi. Fyll i ansökan på finska.
Du är välkommen i vårt mångprofessionella team! Vi börjar intervjua redan under ansökningstiden. Välkommen med!

Behörighetsvillkor:

Sjukskötarexamen vid yrkeshögskola eller tidigare examen på institutnivå eller specialsjukskötarexamen eller hälsovårdarexamen eller barnmorskeexamen med legitimation som sjukskötare. I uppgiften förutsätts legitimation i Finland enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården 559/1994.

Språkkunskapskraven är goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i finska samt nöjaktiga muntliga kunskaper i svenska.

Den sökande ska före antagningsbeslutet förete företagshälsovårdens bedömning om sina förutsättningar att sköta uppgiften.

Uppgiften förutsätter vaccineringsskydd i enlighet med § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Uppgiften förutsätter att LOVe-läkemedelslov godkäns senast under prövotiden.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, Opiskeluterveydenhuolto 3

SOTE-01-491-22

1.8.2022 tai sopimuksen mukaan

07.07.2022 kl. 16:00

2567,27 €/kk

Mechelininkatu 46 A, 00250 Helsinki

Kiinnostaako sinua monipuolinen, vaikuttava ja itsenäinen työ opiskeluterveydenhuollossa?

Haemme opiskeluterveydenhuoltoon yhtä vakituista ja kolmea määräaikaista mielenterveys- ja päihdetyöhön suuntautunutta sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajan rooli on toimia perusterveydenhuollon asiantuntijana mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusongelmissa. Tarkemmat tiedot määräaikaisuuksista ilmoituksen lopussa.

Työ on opiskelijan psyykkistä terveyttä, toiminta- ja opiskelukykyä ja elämänhallintaa tukevaa. Sairaanhoitaja tekee hoidon tarpeen arvion sekä hoitaa että ohjaa tarvittaessa jatkohoitoon. Työn vaikutus kohdentuu syrjäytymisen ehkäisyyn, varhaiseen tunnistamiseen ja tukemiseen, ennaltaehkäisyyn sekä oikea-aikaiseen hoitoon.

Työ on yksilövastaanottoa, moniammatillista yhteistyötä sekä perhe- ja verkostotyötä. Myös ryhmien ohjaaminen muiden opiskeluhuollon henkilöstön kanssa on mahdollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002)

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 12 kk: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen nuorten mielenterveystyöstä sekä terveydenhoitajan tutkinnon. Arvostamme myös kielitaitoa: ruotsi, englanti.

Määräaikaisuudet ajalla:
1. 1.8.2022-31.12.2022
2. 1.8.2022-30.6.2023
3. 1.9.2022-31.5.2023

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Suursuon sairaala, psykogeriatrinen kuntoutusosasto 23

SOTE-03-1106-22

13.7.2022-31.12.2022

12.07.2022 kl. 16:00

2658,42 €/kk

Suursuonlaita 3 B, 00630 

Haluatko haasteita? Koetko mielenterveyden haasteet ja kuntouttavan toiminnon olevan Sinun juttusi? Tule meille sairaanhoitajaksi osaksi innokasta ja kehitysmyönteistä työyhteisöamme.

Haemme Suursuon sairaalaan osastolle 23 psykogeriatriselle kuntoutusosastollemme 3-vuorotyöhön sairaanhoitajaa sijaisuuteen alkaen 13.7 - 31.12. 2022 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti tämän jälkeenkin ja mahdollistaa vakinaistamiseen myöhemmin.

Osastolla hoidetaan ja kuntoutetaan moniammatillisessa tiimissä monisairaita seniori-ikäisiä potilaita, joilla on elämänlaatuun vaikuttavia mielenterveydellisiä haasteita. Potilaat tulevat jatkohoitoon lähetteellä Helsingin kaupungin omista päivystysyksiköistä ja HUS:n alueen sairaaloista.

Hoidon ensisijaisena tavoitteena on potilaan kuntoutuminen kotiin tai jatkohoitopaikkaan. Kuntoutus- ja kotiutussuunnitelma käynnistyy heti ensipäivistä alkaen potilaan saapuessa osastolle. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden eri alojen ammattiryhmien sekä omaisten kanssa ja erityisesti yhteistyö lääkärin kanssa päivittäin ovat osastomme vahvuus.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti, työaikalakia ja terveet työajat- suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin, jossa meillä on tukena opetushoitaja, perehdytyssairaanhoitaja sekä omat hoitajamme osastolla. Apotin myötä sairaanhoitajan rooli muuttunut enemmän lääkehoitoon painottuen. Saat perehdytystä lääkehoitoon farmaseutilta sekä osastomme omilta hoitajilta.

Potilaan hyvinvointi on meille kunnia-asia ja toivomme Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta, sitoutuneisuutta ja oma-aloitteisuutta. Olet innokas oman alasi ammattilainen, innovatiivinen, kehitysmyönteinen ja haluat kehittää itseäsi hoitotyössä. Me tarjoamme Sinulle siihen hyvät mahdollisuudet mm. koulutusten muodossa, joihin on mahdollisuus osallistua oman mieltymyksesi mukaan. Saat oman vastuualueen sekä innokkaat ja mukavat työkaverit. Meidän osastolla viihdytään! Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana joten toimithan ripeästi.

Tervetuloa meille töihin. Meillä on iloinen tekemisen meininki!


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Oma aloitteisuutta, positiivista asennetta työhön ja tiimitaitoja.

Luemme eduksi:
Kokemuksen mielenterveyspotilaista.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala/Malmin sairaala

SOTE-03-1121-22

13.7.2022 tai sopimuksen mukaan

12.07.2022 kl. 16:00

2658,42 e/kk

Talvelantie 6, 00700 

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä. Haemme Malmin ja Suursuon sairaalaan yhteiseen varahenkilöstöön kaksi vakituista sairaanhoitajaa kaksivuorotyöhön 13.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn varahenkilöstössä. Sinulla on mahdollisuus vahvistaa sairaanhoitoon liittyviä tietoja - kuten lääkeosaamista, tietoa sairauksista ja niiden hoidosta, sekä taitoja mm. erilaisiin toimenpiteisiin. Tarjoamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Varahenkilöstön sairaanhoitajana työskentelet molemmissa sairaaloissa suunniteltujen työvuorojen mukaisesti. Työsuhde alkaa perehdytyksellä Suursuon sairaalan toimintaan. Malmin sairaalaan perehtyminen alkaa, kun Suursuon sairaalan toiminta on tullut sinulle tutuksi.

Suursuon sairaalassa on kahdeksan osastoa; akuuttigeriatrian lisäksi palliatiivinen ja saattohoito-osasto, psykogeriatrinen osasto, kirurginen jatkokokuntoutusosasto sekä päihdepotilaiden akuuttikuntoutusosasto. Malmin sairaalassa on viisi osastoa. Osastot ovat akuuttigeriatrisia kuntouttavia osastoja. Osastolla 15 sijaitsee 12 paikkainen konfuusioyksikkö. Molempiin sairaaloihin potilaat tulevat hoitoon jonkin akuutin terveydentilassa tapahtuneen muutoksen vuoksi pääsääntöisesti päivystyksen kautta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät kliiniset taidot, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja kykenet työskentelemään moniammatillisen tiimin jäsenenä itsenäisesti. Toivomme työyhteisöömme ahkeria, vastuullisia ja empaattisia kollegoita. Jos olet rohkea ja osaat esittää rakentavaa kritiikkiä, kuulut myös joukkoomme. Työssäsi auttaa, jos sinulla on kokemusta varahenkilöstössä työskentelystä sekä työkokemusta eri erikoisaloilta.

Helsingin kaupunki työnantajana palkitsee hyvästä työsuorituksesta. Kertaluonteisia Tavoite- ja Heti-palkkioita sekä Idea- palkkioita voidaan myöntää läpi vuoden. Palkkion voi saada yksittäinen työntekijä tai tiimi hyvistä työsuorituksista ja toiminnan kehittämisestä. Työsuhde-etuihin kuuluu mm. työsuhdematkalippu, kulttuuriseteli, alennus uimahallilipuista ja kaupunkipyörä.

Lisäksi Helsingin kaupunki työnantajana tarjoaa monenlaisia työsuhde-etuja. Etuihin kuuluu henkilöstökassa, mahdollisuus työsuhdeasuntoon, työmatkaetu, alennuksia mm. kaupungin liikuntapaikoissa sekä kaupunkipyörä veloituksetta käyttöösi kauden ajaksi. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Oulunkylä 1 lähipalvelualue

SOTE-03-1119-22

1.8.22 tai sop. mukaan

08.07.2022 kl. 16:00

2746,78 e/kk

Kylänvanhimmantie 25 , 00640 

Haemme iloiseen ja mahtavaan joukkoomme Oulunkylä 1 lähipalvelualueelle ammattitaitoista ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Oulunkylän terveysaseman tiloissa, aivan junaradan välittömässä läheisyydessä ja kohta ohi vilistää myös raidejokeri.

Sairaanhoitajan työ meillä kotihoidossa on pääasiassa päivätyötä. Työ on monipuolista, liikkuvaa ja asiakaslähtöistä tiimityötä mahtiporukan kanssa. Työtä tehdään paljon itsenäisesti, mutta samalla myös moniammatillisia verkostoja hyödyntäen. Työtilanteet ja suunnitelmat saattavat muuttua lennosta kesken päivän, joten joustavuus on olennainen taito tässä työssä.

Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan aikatauluusi ja itseohjautuva työskentelytapa on osa sairaanhoitajan työnkuvaa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esihenkilön ja perehdyttäjän kanssa.

Mitä sitten odotamme sinulta; voit olla jo konkari tai vasta uraasi aloitteleva sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Olipa kokemusta sairaanhoitajan työstä kertynyt vähän tai paljon, niin tärkeintä on, että omaat reippaan ja avoimen otteen työhön. Lisäksi odotamme, että sinulta luonnistuu sekä tiimityö, että itsenäinen työskentely ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tässä vasta pintaraapaisu mielenkiintoisesta kotihoidon maailmasta! Olethan yhteydessä, kerron mielelläni lisää.

Meillä on käytössä polkupyöriä, sähköpyöriä ja autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse. Saman katon alla toimii toinenkin lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Asunnottomien asumispalvelut

SOTE-02-340-22

11.7.2022

08.07.2022 kl. 16:00

2573,42 e/kk

Porvoonkatu 10 A, 00510 

Haemme Brahen asuintaloon vakinaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa 11.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Brahen asuintalo tarjoaa asumispalvelua 54:lle aikuiselle asunnottomuustaustaiselle asiakkaalle, jotka tarvitsevat elämässään tukea, apua sekä mahdollisesti hoitoa- ja hoivaa. Toimintayksikössä tuetaan asiakkaiden elämänhallintaa, toimintakykyä ja arjen toimintoja tilanteissa, jossa se on heikentynyt. Henkilökunta koostuu 13:sta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisesta, jotka työskentelevät päivittäin kahdessa vuorossa.

Sairaanhoitajana toimit yksikön hoitotyön asiantuntijana ja olet mukana perushoidossa, hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Tehtäviisi kuuluu keskeisesti toimiminen sairaanhoidollisissa ja lääkehoidollisissa tehtävissä.

Työn hoitaminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, aitoa kiinnostusta työskennellä asukkaiden parissa, tiimityötä sekä kykyä toimia muuttuvissa ja haastavissa tilanteissa.

Työ on kaksivuorotyötä ja sisältäen myös varallaoloa. Yksikön työvuorosuunnittelussa huomioidaan työntekijöiden toiveita, joten voit vaikuttaa itse työvuoroihisi.

Jos sinulle herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Luemme eduksi:
Voimassaolevan rokotusluvan sekä kokemuksen ja osaamisen päihde- ja mielenterveystyöstä.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kustaankartanon seniorikeskus, Osasto F3

SOTE-03-1095-22

12.7.2022 tai sop. mukaan

11.07.2022 kl. 16:00

2658,06 e/kk

Oltermannintie 32, 00620 

Haemme sairaanhoitajaa hyvään työyhteisöön vakituiseen työsuhteeseen Kustaankartanon seniorikeskuksen pitkäaikaishoidon 23-paikkaiseeen yksikköön F3.

Toivoisimme sinun olevan kiinnostunut gerontologisen hoitotyön kehittämisestä ja innostunut sairaanhoitajan työstä. Arvostamme hyviä työryhmätaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti myös tiiminvetäjän roolissa sairaanhoitajana. Meillä voit aidosti johtaa omaa työtäsi ja suunnitella yhteisöllisesti työaikaasi.

Tehtävä on yksikössä, jossa osalla asiakkaista on hoitoon liittyvien bakteerien kantajuuksia. Hoitotyössä noudatamme normaaleja kosketusvarotoimia sekä huolellista hygieniaa.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tehtävä täytetään 12.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Luemme eduksi:
Kiinnostusta gerontologisen hoitotyöhön. Hyvää tietoteknistä osaamista. RAI arviointimenetelmän tuntemista.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Syystien seniorikeskus, Vuorensyrjän palvelutalo

SOTE-03-1094-22

5.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

04.07.2022 kl. 16:00

2658,06 €/ kk

Vuorensyrjä 7, 00770 

Sinisiipi-tiimi etsii sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Hoidamme tiimissämme 18 vanhusasiakasta ja toimit sairaanhoitajana asiakkaiden hoidon asiantuntijana. Toivomme sinulta iloista työotetta, arvostavaa suhtautumista ikäihmisiin ja halua kehittää vanhustyötä.

Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme sinut tiimimme toimintatapoihin ja asiakkaisiin. Tarjoamme työhösi koko tiimin tuen, sekä iloisen ja osaavan työyhteisön! Vuorensyrjän palvelutalolle valmistuu lähivuosina uudet tilat, joiden suunnittelu on käynnistynyt. Tule mukaan suunnittelemaan kanssamme uutta toimintaa!

Työt alkavat 5.7.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on päiväpainotteista, sisältäen joitakin ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Vakinainen työsuhde

Palvelukeskus Helsinki, Turvapuhelinpalvelut, Vallila

PALKE-03-18-22

Sopimuksen mukaan

04.07.2022 kl. 16:00

2688,34

Elimäenkatu 15 00510 Helsinki, 00510 

SAIRAANHOITAJA!

Meillä on tarjolla vakituinen työtehtävä turvapuhelinpalveluissamme ehkäpä juuri sinulle.

Meillä sairaanhoitajana ensisijaisena työtehtävänäsi on toimia turvapuhelinpalvelun ammattilaisena delegoiden hälytyskäyntejä kiireellisyysjärjestyksen mukaisesti. Vastaat turvapuhelinhälytyksiin, neuvot asiakkaita ja osallistut myös itse pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta.

Sen lisäksi välillä pääset osallistumaan etähoidon työtehtäviin. Etähoidossa hoiva-alan ammattilaiset tekevät kotihoidon käyntejä etähoitopalveluna kuva- ja äänivälitteisesti. Sinulla on mahdollisuus edetä liikkuvaksi sairaanhoitajaksi Liiho-palveluumme. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa.

Työ on kolmivuorotyötä sisältäen viikonloppu- ja yötyötä.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on:
- Sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, ensihoitajan tai vastaavan tutkinto
- Voimassa oleva ajokortti
- Kokemusta terveyden ja hyvinvointialan työskentelystä, erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa
- Paineensietokykyä
- Kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää suomen kielen taitoa


Tarjoamme Sinulle:
- Ammattitaitoisen, noin 50 ammattilaisen työyhteisön turvapuhelinpalvelussa ja noin 100 hoiva-alan ammattilaisen työyhteisön koko hoivapalveluissamme
- Ystävällisen ja ammattimaisen perehdytyksen työtehtäviisi
- Uusia työkavereita ja työyhteisöllisyyttä
- Työpisteen hyvin kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa
- Palkitsemisjärjestelmän, jossa voit omalla toiminnallasi vaikuttaa kertapalkkion saamiseen
- Parasta yhdessä arvolupauksemme - yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti.
- Tarvittaessa voimme auttaa sinua myös asunnon löytämisessä

Lisätietoa Helsingin kaupungin työsuhde-eduista löydät täältä https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/


Kotiin tuotettavien palveluiden kirjo kasvaa jatkuvasti ja me haluamme kulkea kehityksen kärjessä.
Jätä hakemuksesi ja tule kehittymään meidän kanssamme!


Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävään valittujen tiedot tarkastetaan julkiterhikistä. Tartuntatautilain 48 a § mukaisesti edellytämme työntekijöiltämme suojaa covid-19-tautia vastaan.

1    >