Suoraan sisältöön

Työterveys Helsinki
Mitä teemme 

Työterveys Helsinki on Helsingin kaupungin ja sen yhtiöiden oma työterveys. Vastaamme työterveyspalveluiden tuottamisesta noin 40 000 työntekijälle.
Asiakaskuntamme on erityisen monipuolista ja mielenkiintoista aina muusikoista metronkuljettajiin. Palvelemme asiakkaita yksilö-, työyhteisö- ja johtotasolla. Vain hyvinvoivat työntekijät voivat tehdä Helsingistä maailman toimivimman kaupungin.
Olemme olemassa, jotta Helsinki voi hyvin.

Keitä olemme

Työterveys Helsingin palveluista vastaa n. 150 ammattilaisen joukko. Työterveyshoitajat, -lääkärit, -psykologit, työfysioterapeutit sekä kuntoutussuunnittelijat muodostavat työterveystiimejä, jotka toimivat asiakkaiden kumppaneina. Sairaanhoito painottuu työkykyä haittaavien sairauksien hoitoon. Ajanvarauksessa ja neuvonnassa toimivat vastaanotonhoitajat.
Toimipisteemme sijaitsee Helsinginkadulla Kalliossa. Oman laboratoriomme ja röntgenimme henkilökunta on erityisosaamisellaan mukana hyvien työterveyspalveluiden tuottamisessa.

Meille töihin

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ja vahvistaa omaa osaamistasi. Mukavien työkavereiden ja hyvän työilmapiirin lisäksi perusteellinen perehdytys, vahva ammatillinen tuki, osaamista tukeva koulutus ja moniammatillinen tiimityö ovat vahvuuksiamme. Olemme palkittu työterveysalan kehittäjä.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua meihin ja avoimiin työpaikkoihimme hel.fi-verkkosivuilla tai ottamalla suoraan yhteyttä:

Eevamaija Tuovinen
ylilääkäri
040 158 3837, eevamaija.tuovinen@hel.fi

Ritva Teerimäki
yksikön johtaja
0400 395108, ritva.teerimaki@hel.fi

Somekanavat:
Twitter: @TyoterveysHki
YouTube: Työterveys Helsinki
12.02.2020 14:47