Suoraan sisältöön

Tarkastusvirasto

Helsinki Marketing, Julius Konttinen


Mitä teemme

Helsingin kaupungin tarkastusvirasto on osa kaupungin hallinnon ja talouden tarkastusjärjestelmää sekä ulkoista valvontaa. Tarkastusvirasto toimii kaupunginvaltuuston ja tarkastuslautakunnan alaisena ulkoisen valvonnan yksikkönä. Arvioimme valtuuston asettamien tavoitteiden toteutumista sekä kaupungin toiminnan tuloksellisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta. Hoidamme osan kaupungin lakisääteisestä tilintarkastuksesta. Lisäksi huolehdimme lautakunnan apuna sidonnaisuusilmoituksia koskevasta valvonnasta.

Keitä olemme

Tarkastusvirasto on asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee 16 arvioinnin ja tarkastuksen osaajaa. Matalassa organisaatiossa voimme jokainen itse vaikuttaa oman työmme sisältöön ja osallistua aktiivisesti sekä itsemme että toiminnan laadun kehittämiseen. Tarkastusvirasto palkittiin vuonna 2017 Suomen laatuyhdistys ry:n myöntämällä Suomen laatupalkinnolla.

Meille töihin

Tarjoamme tilintarkastuksen ja arvioinnin asiantuntijoille ammatillisesti haastavia työtehtäviä ja näköalapaikan Helsingin kaupungin toimintaan, hallintoon ja talouteen.

Seuraa tarkastusviraston työpaikkailmoituksia Helsinkirekryn sivuilta. Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin: tarkastusvirasto@hel.fi

Kysy lisää meiltä 

Jari Ritari
kaupunkitarkastaja, JHTT
09 310 36542, jari.ritari@hel.fi

Vilma Lamminpää
controller
09 310 36581, vilma.lamminpaa@hel.fi

https://www.arviointikertomus.fi
https://www.hel.fi/tav/fi/tama-tarkastusvirasto/


12.02.2020 14:45