Suoraan sisältöön

Talpa – Helsingin kaupungin taloushallintopalveluMitä teemme

Talpa on taloushallinnon palvelukeskus. Meillä tuotetaan kirjanpito-, ostolasku-, laskutus-, maksuliikenne- ja palkanlaskentapalveluja kaupunkikonsernille. Talpan asiakkaita ovat Helsingin kaupungin toimialat, liikelaitokset ja osakeyhtiöitä, kaupungin johto ja henkilöstö sekä kaupungin palveluja käyttävät helsinkiläiset. Meitä talpalaisia on noin 400.

Keitä olemme

Talpa on yksi Suomen suurimmista talouden palvelukeskuksista. Meillä tehdään kaupungin kirjanpito ja laaditaan tilinpäätös. Lähetämme helsinkiläisille vuosittain 1,5 miljoonaa laskua ja maksamme lähes 40 000 työntekijän palkat. Talpan asiakaspalvelussa vastataan joka päivä 200 puheluun. Talpassa työskentelee esimerkiksi talous- ja palkkasihteereitä, järjestelmävastaavia, sovellusasiantuntijoita, kirjanpitäjiä ja asiakasneuvojia – ja onpa meillä kollegana myös Aina-Ilona -nimen saanut ohjelmistorobottikin.

Meille töihin

Työpaikka Talpassa tarkoittaa mielenkiintoista ja vakaata näköalapaikkaa pääkaupungin talouteen ja järjestelmiin. Haemme jatkuvasti talous- ja palkkahallinnon osaajia, myös kirjanpidon asiantuntijoista on pulaa. Digitalisaation kautta taloushallintoon tulee täysin uudenlaisia töitä. Osaamisen kehittäminen työn ohella on meille arkipäivää, lisäksi Talpassa on luonteva polku edetä esimerkiksi esimiestehtäviin tai hankkia kokemusta projektimaisesta työskentelystä.

Talpassa on alan opiskelijoille myös useita talous- ja palkkahallinnon harjoittelupaikkoja sekä mahdollisuuksia opinnäyte- tai lopputyön tekemiseen harjoitteluaikana.

Avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikkamme tästä.

Kysy meiltä millaista on työskennellä Talpassa


Kaisa  Coussement  
palvelupäällikkö, sosiaali- ja terveystoimialan palkkahallinto
09 310 25503 /tai kaisa.coussement(@)hel.fi


Saila Turkka
SAP-järjestelmävastaava
09 310 25327 tai saila.turkka(@)hel.fi14.09.2020 11:53