Suoraan sisältöön

Liikelaitos Stara
Mitä teemme

Me olemme Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Stara. Tuotamme kaupunkiympäristön rakentamisen ja hoidon sekä logistiikan palveluja Helsingin tarpeisiin.

Pidämme maailman toimivimmasta kaupungista huolta kaikissa olosuhteissa. Liikevaihtomme on 235 M€.

Meillä on pitkä kokemus katujen ja puistojen rakentamisesta, hoidosta ja kunnossapidosta. Rakennamme ja pidämme kunnossa myös kaupungin tiloja – kouluja, päiväkoteja, toimitiloja. Pidämme huolta Helsingin luonnosta, kaupunkimetsistä ja rantavesistä.

Keitä olemme

Meillä on noin 150 ammattia ja 1 400 osaajaa, kesäisin lähes 2 000. On piiripuutarhureita, luontomestareita, työnjohtajia ja tuotantopäälliköitä, on puuseppiä, kirvesmiehiä ja rakennuspäälliköitä sekä insinöörejä, suunnittelijoita, kehittäjiä ja henkilöstöosaajia.

Starassa on joka kesä satoja harjoittelijoita. Kesätyöntekijät perehdytetään tehtäviinsä huolellisesti. Starassa on myös pitkä kokemus oppisopimuskoulutuksesta.

Meille töihin

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Starassa saat kehittää osaamistasi ja tehdä tärkeää työtä yhä toimivamman ja viihtyisämmän Helsingin hyväksi. Tervetuloa rakentamaan ja hoitamaan Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia.

Kiinnostuitko?

Seuraa Staran työpaikkailmoituksia Helsinkirekryn sivuilta. Voit olla myös suoraan yhteydessä Staraan: stara@hel.fi
12.02.2020 14:41