Suoraan sisältöön

Stadin sote
Mitä teemme

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta yli 630 000 helsinkiläiselle vauvasta vaariin. Kannustamme helsinkiläisiä ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan, mutta tuemme heitä tarvittaessa vaativissa elämäntilanteissa: esimerkiksi kun vauva on tulossa, sairaus iskee, mielenterveys järkkyy tai ikääntynyt tarvitsee hoivaa. Olemme täällä helsinkiläisiä varten!

Työskentelemme kolmen palvelun kokonaisuudessa, joissa tuotamme perhe- ja sosiaalipalveluja, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluja sekä terveys- ja päihdepalveluja. Näiden toimintaa tukee toimialan hallinto.

Keitä olemme

Olemme aitojen tekojen ja kohtaamisten sote-alan ammattilaisia.

Meillä työskentelee muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, terapiatyöntekijöitä, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Meitä on lähes 15 000 ammattilaista ja asiantuntijaa noin 300 eri tehtävänimikkeellä.

Meille on tärkeää, että työsi on mielekästä, onnistut työssäsi ja voit hyvin. Perehdytämme uudet työkaverimme ja järjestämme vuosittain satoja koulutustilaisuuksia. Stadin sotessa on hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistaan. Täällä olet mukana luomassa maailman parhaimpia sote-palveluja.   

Meille töihin

Stadin soteen voi tulla töihin montaa eri polkua. 

Tarjoamme vuosittain sadoille 16–17 -vuotiaille kesätöitä. Meillä harjoittelee vuosittain tuhansia sote-alan opiskelijoita. Järjestämme oppisopimuskoulutusta ja rekrytoimme kesätöihin runsaasti alan opiskelijoita. Ulkomaisen sote-alan tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus täydentää meillä opintojaan. Meille päädytään myös keikkailun ja sijaisuuksien kautta vakinaisen viran- tai toimenhaun lisäksi.

Kiinnostuitko?

Haemme vuosittain ammattilaisia yli 2000 tehtävään, niistä löytyy varmasti jotain sinuakin kiinnostavaa. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, yhteyshenkilön löydät työpaikkailmoituksesta.

Jos et vielä tunne Stadin soten tarjoamia työmahdollisuuksia, tutustu Töihin soteen –sivuihimme tai ole yhteydessä soterekry@hel.fi.

Löydät meidät myös Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta tunnisteella stadinsoterekry ja LinkedInistä nimellä Helsingin sosiaali- ja terveystoimi. Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla tuoreimmista uutisistamme.

Toivottavasti näemme sinut pian joukossamme!

Kysy lisää meiltä


Soterekry
p. 09 310 42300 / sähköposti: soterekry@hel.fi


 12.02.2020 14:23