Suoraan sisältöön

PelastuslaitosMitä teemme?

Teemme työtä Helsingin, helsinkiläisten ja täällä vierailevien turvallisuuden puolesta.

Arvioimme kaupungin onnettomuusriskejä ja pyrimme ehkäisemään onnettomuudet ennalta sekä varautumaan erilaisiin onnettomuuksiin ja hätätilanteisiin.

Olemme välittömässä valmiudessa 24/7 auttamaan erilaisissa hätätilanteissa. Vastaamme kaupungin pelastustoiminnasta ja väestönsuojelusta sekä kiireellisen ensihoidon palvelutuotannosta.

Keitä olemme?

Meillä pelastuslaitoksella työskentelee noin 700 eri alojen asiantuntijaa yhdeksässä toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat eri puolella kaupunkia viiveiden minimoimiseksi hätätilanteissa sekä kaupunginosien riskien ja erityispiirteiden hallitsemiseksi.

Meille tärkeitä pelastusalan yhteisiä arvoja ovat inhimillisyys, ammatillisuus ja luotettavuus, jotka ohjaavat toiminteemme kaikissa tilanteissa.

Meille töihin?

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja arvokasta työtä ja takaamaan meille kaikille turvallista Helsinkiä.

Työhömme suhtaudumme vakavasti ja vastuullisesti, niin kuin asian tärkeyden vuoksi kuuluukin, mutta kulttuuriamme kuvastaa myös huumori ja tekemisen meininki.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako sinun paikaltasi? Anna meidän kuulla sinusta ja seuraa työpaikkailmoituksiamme Helsinkirekryn sivuilta. Lisätietoja tehtävistä saat hakuilmoituksissa mainituilta yhteyshenkilöiltä. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse pel.rekrytointi@hel.fi.12.02.2020 14:39