Suoraan sisältöön

Palvelukeskus Helsinki
Kiinnostaako työ helsinkiläisille tärkeiden palvelujen parissa? Palvelukeskus Helsingissä huolehdimme päivittäin helsinkiläisten hyvinvoinnista ruoka-, puhelin- ja hoiva- sekä aulapalveluja kehittämällä ja toteuttamalla. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja kaupungin toimialojen sekä asukkaiden kumppani.

Tuotamme ruokapalveluja kouluissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sekä hoitoalan toimipaikoissa yli 100 vuoden kokemuksella. Kehitys on vahvuutemme, ja tuemme helsinkiläisten arjen sujuvuutta ja hyvinvointia viimeisintä teknologiaa hyödyntävillä puhelin- ja hyvinvointipalveluilla.

Haluamme toimia päivä päivältä paremmin ja tuottaa palveluja, jotka tekevät Helsingistä toimivan kaikille kaupunkilaisille.

Meillä työskentelee noin 1500 ammattilaista yli 600 toimipisteessä muun muassa:

kokkeina

keittiötyöntekijöinä

asiakaspalvelijoina

sairaanhoitajina

lähihoitajina

sekä teknisinä osaajina.

Etsimme jatkuvasti lisää motivoituneita tiimipelaajia monipuolisiin tehtäviin. Olet sitten tulevaisuudenlupaus tai kokenut konkari, hae sinua kiinnostavaa tehtävää sähköisen järjestelmämme kautta ja liity ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme.

Meillä on vuosittain tarjolla myös useita harjoittelumahdollisuuksia. Täytä avoin hakemus ja otamme sinuun yhteyttä sopivan harjoittelupaikan löytämiseksi.

Kiinnostuitko työmahdollisuuksistamme?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai ota yhteyttä:

Thomas Finell
Vastaava HR-suunnittelija
thomas.finell@hel.fi

27.02.2020 15:57