Suoraan sisältöön

Kaupunkiympäristön toimiala
Mitä teemme?

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Suurin osa tehtävistämme liittyy kasvavan kaupungin rakentamiseen sekä sitä tukevaan tehtäväkenttään. Toimialamme on jaettu neljään palvelukokonaisuuteen, jotka ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet, palvelut ja luvat sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Keitä olemme?

Toimimme mielenkiintoisessa, merkityksellisessä ja moniammatillisessa toimintaympäristössä 1600 osaajan voimin. Erilaisia tehtävänimikkeitä meillä on yli 250, joista yleisimpiä ovat erilaiset insinöörit ja arkkitehdit. Näiden lisäksi meillä toimii paljon henkilöitä erilaisissa tarkastus-, suunnittelu-, valvonta- ja assistenttitehtävissä.

Meille töihin

Liity joukkoomme rakentamaan maailman toimivinta kaupunkia! Meillä on tarjolla asiantuntijatehtäviä niin rakentamisen, suunnittelun kuin ympäristöasioiden parissa. Näiden lisäksi haemme osaajia erilaisiin projektitehtäviin ja tukipalveluihin. Tarjoamme joka vuosi myös kymmeniä kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja.

Kiinnostuitko?

Toimialamme henkilöstöpalveluihin voit olla yhteydessä laittamalla viestiä osoitteeseen kymp.hr@hel.fi.

Muun henkilöstömme yhteystiedot löydät täältä: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/yhteystiedot/henkilokunta/
12.02.2020 14:28