Suoraan sisältöön

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Mitä teemme

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille läpi vuoden taidetta, tapahtumia, kursseja ja harrastusmahdollisuuksia, tiloja toimintaan, paikkoja ja palveluita liikkumiseen sekä tukea kansalaistoiminnalle.

Toimiala muodostuu neljästä palvelukokonaisuudesta ja hallinnosta. Palvelukokonaisuudet ovat kirjasto, kulttuuri, liikunta ja nuoriso. Me toimialan 1 800 työntekijää ylläpidämme ja parannamme helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Keitä olemme

Henkilökuntaamme kohtaat päivittäin kirjastoissa, museoissa, nuorisotaloilla ja liikuntapaikoissa ympäri kaupungin. Heitä näet työnsä ääressä kulttuuritaloissa ja kuulet kaupunginorkesterin konserteissa. ”Kuvalaisten” käsialaa ovat niin ikään monet kaupungin kulttuuritapahtumat. Hallinnossa rattaita pitävät pyörimässä hallinto-, talous-, HR- ja ICT-alojen ammattilaiset sekä kehittämisen ja viestintä- ja markkinointialojen taitajat.

Meille töihin

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia! Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla saat tehdä merkityksellistä työtä kaupunkilaisten ja täällä vierailevien hyväksi.

Kiinnostuitko?

Seuraa työpaikkailmoitteluamme Helsinkirekryn sivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan henkilöstöpalveluihin hrkuva@hel.fi. Yhteystietomme löydä lisäksi Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan yhteystiedot ja palaute –sivulta.
12.02.2020 14:30