Suoraan sisältöön

Kaupunginkanslia


Mitä teemme

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Kaupunginkanslia toimii kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen yleisenä suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanovirastona. Kansliassa on viisi osastoa: elinkeino-osasto, hallinto-osasto, henkilöstöosasto, talous- ja suunnitteluosasto ja viestintäosasto.

Keitä olemme

Noin 810 asiantuntevaa kanslialaista tekee yhteistyössä ja verkostoituen Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia. Työskentelemme esimerkiksi erilaisissa vaativissa asiantuntijatehtävissä, projektipäälliköinä, suunnittelijoina ja ohjaustehtävissä.

Meille töihin

Tarvitsemme monenlaisia osaajia strategian toteuttamiseen ja toimivan arjen rakentamiseen. Meillä pääset tekemään työtä uudistuvan kaupungin sydämessä. Tarjoamme haastavia tehtäviä, mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä ja jalostaa osaamistasi. Tervetuloa rakentamaan maailman toimivinta kaupunkia!

Kiinnostuitko?

Seuraa työpaikkailmoituksiamme ja kysy lisää Kanslian avoimista työpaikoista kanslianhr@hel.fi

Kaupunkistrategia https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/strategia-ja-talous/kaupunkistrategia/
13.09.2019 11:21