Suoraan sisältöön

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Olemme kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, rennosti kutsumme itseämme kaskolaisiksi. Tervetuloa joukkoomme!

Meidän sylissämme on helsinkiläisten opinpolku: järjestämme varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaan sivistystyön toimintaa.

Meitä on lähes 14 000 työntekijää. Palvelemme 90 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa eri puolilla kaupunkia.

Oppiminen on meille sydämen asia. Kehitämme monipuolista toimintaamme oppijoiden, perheiden, yritysten ja yhteiskunnan tarpeisiin.

Huolehdimme oman joukkomme osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista. Se näkyy perehdytyksenä, täydennyskoulutuksena, ammatillisuutena ja yhdessä tekemisenä.

Meillä on tarjota sinulle kaupungin monipuoliset henkilöstöedut kaupunkipyörästä työsuhdeasuntoihin. Tule mukaan vaikuttamaan siihen, että Helsinki on kansainvälisesti tunnettu edelläkävijä: kaupunki, jossa ihmiset oppivat oppimaan ja työskentelemään yhdessä.

Meille töihin

Erityisesti haemme suomen- ja ruotsinkielisiä varhaiskasvatuksen ammattilaisia, erityisopettajia ja opettajia. Haemme myös avustajia, kuraattoreita, psykologeja ja ICT-osaajia. Lisäksi meillä on lukuisia muita kiinnostavia tehtäviä. Katso, niin yllätyt!

Opiskelijat, harjoittelijat, kesätyöntekijät ja oppisopimukset

Tarjoamme harjoittelupaikkoja erityisesti kasvatus- ja opetusalan opiskelijoille. Perustutkintoa tai alempaa korkeakoulututkintoa opiskelevat voivat kysyä harjoittelupaikkoja ensisijaisesti omasta oppilaitoksestaan. Maisteri- ja Yamk-vaiheen opiskelijoiden harjoittelupaikkoja voit hakea helsinkirekry.fi sivustolta. TET-harjoittelupaikkaa voit kysyä suoraan esimerkiksi päiväkodeista tai koululaisten iltapäiväkerhoista.

Oppisopimuskoulutusta tarjoamme ensisijaisesti varhaiskasvatuksessa toimiville määräaikaisille työntekijöille tai palkkatukikelpoisille helsinkiläisille, jotka haluavat kouluttautua varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteella rekry.kasko@hel.fi.

Kesätyöpaikkoja tarjoamme 16–  17-vuotiaille leikkipuistoista ja päiväkodeista.

Työsuhdeasunnot

Vapaana oleviin Kaskon työsuhdeasuntoihin voit tutustua stadinasunnot.fi -sivustolla.

Kysy lisää meiltä

rekry.kasko@hel.fi

Lotta Myyry

puh. 09 310 23737, lotta.myyry@hel.fi

Hannu Karhapää

Puh. 09 310 49234, hannu.karhapaa@hel.fi

Jenna Hellgren

puh. 09 310 23922, jenna.hellgren@hel.fi

Sophie von Knorring

Puh. 09 310 44816, sophie.vonknorring@hel.fi

 12.02.2020 14:33