Suoraan sisältöön

Henkilöstöedut

Suuren työnantajan edut eivät ole klisee. Meillä on muun muassa pankkia vastaava henkilöstökassa, yli 120 ohjattua viikkotuntia henkilöstöliikunnassa, kohtuuhintainen lounas ja oma saari lomakäyttöön.


Työsuhdeasuntoja

Noin 2 100 asuntoa eri puolilla kaupunkia on tarkoitettu Helsingin työntekijöille. Oma koti työnantajalta helpottaa esimerkiksi Helsinkiin muuttoa. Työsuhdeasuntojen asukasvalinnoissa priorisoidaan työvoimapula-alojen henkilöstöä.

Lue lisää työsuhdeasunnoista.

Lainaa sähköautoon? Henkilöstön oma pankki auttaa

 Helsingin kaupungin työtekijänä voit ottaa käyttöön henkilöstön oman pankin ja sen palvelut. Henkilöstökassa voi myöntää jäsenilleen esimerkiksi kulutusluottoa tai asuntolainaa uutta kotia varten. Kassan jäseneksi voivat liittyä kaikki, joilla on vähintään kuuden kuukauden määräaikainen työsopimus. Henkilöstökassan palvelut ovat jäsenille maksuttomia.Lounas edullisesti

Kaikki Palmian ja Palvelukeskus Helsingin ravintolat ovat kaupungin työntekijöiden käytössä. Niissä syöt henkilökuntahintaan.


Voi hyvin  työterveys tukenasi

Työterveys Helsinki on talo täynnä työkykyä ja terveyttä tukevia asiantuntijoita. Työterveystiimiin kuuluu lääkäri, hoitaja, psykologi ja fysioterapeutti.

Halvemmat kuukausiliput joukkoliikenteeseen

Miltä kuulostaisi 160 euron työmatkaetu vuodessa joukkoliikenteen matkalipuista? Se onnistuu työmatkaseteleillä, jotka myönnetään kaikille yli kuukauden töissä oleville.


Tukea uuden fillarin hankintaan

Jos julkisten sijaan poljet mieluummin fillarilla, voit valita rahallisen tuen uuden polkupyörän hankkimiseen. Tukea saa kahden vuoden ajalta 320 euroa.


Fillarilla töihin  kaupunkipyörä käyttöön

Helsingin työntekijänä sinulla on mahdollisuus polkea koko kesä kaupunkipyörillä. Fillarikauden maksun saa itselle takaisin. Etu koskee kaikkia, joilla on vähintään kuukauden mittainen työsuhde, siis myös kesätyöntekijöitä ja -sijaisia.


Harrasta halvemmalla

Useat museot, uimahallit, liikuntapaikat, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille. Riittää kun esität kaupungin henkilöstökortin.


Henkilöstöliikunta

Kaupungin oma liikuntapalvelu tarjoaa vuosittain yli 120 ohjattua viikkotuntia ja erilaisia tapahtumia. Tarjonta vaihtuu puolivuosittain, joten kokeilunhaluisille on aina myös uutuuslajeja.


Oma saari  perheen ja ystävien kanssa retkelle

Iso Iiluoto on henkilöstön oma saari Kallahden selällä. Saareen voi lähteä päiväretkelle tai pidemmäksi ajaksi vaikka perheen tai ystävien kanssa. Majoituksen saat maksutta, mutta se kannattaa varata etukäteen.


Lintuja, laulua, lätkää  kohdataan kerhoissa

Toimialoilla ja liikelaitoksilla on työntekijöilleen omat henkilökuntakerhot. Niiden lisäksi voit liittyä soutuklubiin, lintukerhoon, kuoroon tai seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille tarkoitettuun verkostoon.Vaikuttava työ  hyvät lomat

Kaupungilla on hyvät lomaedut. Vuosiloman pituus määräytyy täysien lomanmääräytymiskuukausien lukumäärän, työkokemuslisän ja palvelussuhteen pituuden mukaan.


Kokemus ja tulokset huomioidaan

Kuukausittainen palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja mahdollisesta työkokemuslisästä. Työkokemuslisää maksetaan työvuosien perustella. Myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ lasketaan mukaan. Pitkäaikainen hyvä työ ja onnistuminen voi näkyä palkan henkilökohtaisena lisänä. Kertaluonteiset onnistumiset ja saavutukset näkyvät kertapalkkiona.


Sitoutumista arvostetaan

Helsinki kiittää säännöllisesti työntekijöitään tehdystä työstä. Niinpä tiettyjen etappien kohdalla työntekijää muistetaan esimerkiksi vapaapäivillä, rahalahjalla tai vaikka lahjalomalla. Mikä parasta, halutessaan kaupungin kiitoksen voi osoittaa hyväntekeväisyyteen.
02.09.2021 11:25