Suoraan sisältöön

Varhaiskasvatuksen opettajien rekrytointikampanja 10.-25.3.2019

”Pedagogiikkaa voi tuoda esiin monella eri tavalla. Voi käyttää luovasti kykyjä: musiikillisia, liikunnallisia ja taiteellisia tai kaikkia yhdessä.”
Sari, päiväkoti Havukka

”Vapaus ja se, että tässä saa kehittää itseään. Helsinki työnantajana antaa hirveesti koulutusta eri asioista. Jos ihmisläheinen ja vuorovaikutustaitoja vaativa työ ja ihmisten kanssa työskentely on se oma juttu, niin kyllä tämä silloin on se työ.”
Liisa, päiväkoti Hippaheikki

Haemme Sarille ja Liisalle työkaveriksi 250 uutta varhaiskasvatuksen opettajaa kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle. Tänä vuonna Helsinkiin rakennetaan uusia paviljonkipäiväkoteja 1600 lapselle. Haemme niihin varhaiskasvatuksen ammattilaisia rakentamaan uusia upeita pedagogisia ympäristöjä. Lisäksi meillä on avoinna useita muitakin mielenkiintoisia varhaiskasvatuksen tehtäviä eri ikäisten lasten parissa eri puolilla Helsinkiä.

Varhaiskasvatuksen opettajien rekrytointikampanja on 10. – 25.3.2019.

Lue lisää kampanjasivulta  ja tutustu varhaiskasvatuksen avoimiin työpaikkoihin ja löydä oma tulevaisuuden tarinasi!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää suomen- ja ruotsinkielistä varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä työväenopiston toimintaa noin 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella kaupunkia. Voimavaramme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Tulossa kevään 2019 muut hakuajat

• 25.3.-8.4. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
• 23.4.-7.5. Varhaiskasvatuksen opettajat
• 5.-20.5.  Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat

Seuraa meitä HelsinkiOppii -facebookissa ja HelsinkiOppii-twitterissä
#astusaappaisiin  


JAA