Suoraan sisältöön

Opiskele lähihoitajaksi rekrytointi- ja oppisopimuskoulutuksella. Haku käynnissä 3.5.2019 asti!

Kiinnostaako sinua opiskella lähihoitajaksi rekrytointi- ja oppisopimuskoulutuksella?

Koulutus alkaa rekrytointikoulutuksena 12.8.2019, ja se jatkuu 24.11.2019 saakka. Tänä aikana suoritat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (lähihoitaja) kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnon osan. Koulutukseen voidaan valita 25 opiskelijaa.


Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille helsinkiläisille. Koulutukseen valittavilta edellytetään vähintään 20-vuoden ikää, helsinkiläisyyttä, soveltuvuutta ja kiinnostusta hoitoalalle, mahdollisuutta tehdä vuorotyötä, hyvää terveyttä sekä riittävän hyvää suomen kielen taitoa (kielitaitotaso B2.1).

 Koulutuksen aikana suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (lähihoitaja) kasvun- ja osallisuuden tutkinnon osa.
 Koulutukseen sisältyy myös työpaikalla oppimista.

 Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirastolla on tarkoitus solmia oppisopimus koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneiden ja alalle soveltuvuutensa osoittaneiden kanssa. Oppisopimuksen aikana suoritetaan muut tutkinnon osat.

Koulutuksemme on tarkoitettu sinulle, jos
 · olet kiinnostunut hoitoalasta
 · olet soveltuva hoitoalalle
 · olet vähintään 20-vuotias HELSINKILÄINEN
 · suomen kielen taso on vähintään B2.1
 · sinulla on hyvä terveys
 · pystyt tekemään vuorotyötä
 · sinulla ei ole vakituista työ- tai opiskelupaikkaa

 Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen hoitotyöstä sekä sosiaali- ja terveysalan toiminnan tuntemuksen.

 Koulutus on suunnattu hakijoille, jotka suorittavat koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon.

 Koulutus alkaa rekrytointikoulutuksena 12.8.2019. joka jatkuu 24.11.2019. saakka. Sen aikana suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (lähihoitaja) kasvun ja osallisuuden edistäminen tutkinnon osa. Koulutukseen voidaan valita 25 opiskelijaa.

Rekrytointikoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneilla ja alalle käytännössä soveltuvuutensa osoittaneilla on mahdollisuus suorittaa perustutkinto loppuun oppisopimuksella sosiaali- ja terveystoimialalla. Koulutuksen osaamisalana on ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen. Oppisopimus alkaa 9.12.2019. ja kestää noin kaksi vuotta. Sen aikana suoritetaan loput tutkinnon osat.

 Oppisopimuksen aikaiset työpaikat ovat sosiaali- ja terveystoimialan kotihoidossa ja monipuolisissa palvelukeskuksissa.
 Osa työvuoroista sijoittuu iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Tehtäväkohtainen palkka oppisopimuksen alkaessa on 1815,67 euroa/kk.

 Kerro hakemuksessasi oletko ollut suomen kielen tasotestissä. Jos olet ollut, niin kerro milloin. Kerro myös minkä testituloksen sait.

 Osa hakijoista kutsutaan hakemusten perusteella haastatteluun ja soveltuvuustestaukseen joka pidetään 12.6. tai 13.6.2019.
 Suomen kielen riittävän taidon arvioimiseksi muunkieliset hakijat ohjataan tarvittaessa kielitestiin, joka pidetään
 ennen soveltuvuustestiä 10.6.2019.  

 Lisätietoja lähihoitajan työstä sosiaali- ja terveystoimialalla antaa työvoimasuunnittelija Tiina Luoma, 09 310 50881 ja
 opiskelusta Stadin aikuisopistossa hoitotyön opettaja Teija Puukko, 09 310 72553.

Koulutukseen hakeutuminen:
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai
 sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Lue lisää ja hae 3.5.2019 mennessä https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/ 
Hakusanana TE-palveluiden sivuilla toimii koulutuksen numero 685472.

JAA