Suoraan sisältöön

Haku muunkielisille suunnattuun lähihoitajan rekrytointi- ja oppisopimuskoulutukseen käynnissä.

Haku marraskuussa 2018 alkavalle lähihoitajan rekrytointi- ja oppisopimuskoulutukseen on käynnissä. Sosiaali- ja terveystoimiala kouluttaa lähihoitajaksi  rekrytointi- ja oppisopimuskoulutuksella.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille helsinkiläisille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai ruotsi. Koulutukseen valittavilta edellytetään vähintään 20-vuoden ikää, soveltuvuutta ja kiinnostusta hoitoalalle, mahdollisuutta tehdä vuorotyötä, hyvää terveyttä sekä riittävän hyvää suomen kielen taitoa (kielitaitotaso B1.1).

Koulutus alkaa rekrytointikoulutuksena 19.11.2018, ja kestää 12.4.2019 saakka. Koulutuksen aikana suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (lähihoitaja) kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnon osa. Koulutukseen sisältyy myös työpaikalla oppimista.

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi-> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 681185). Mikäli sähköisen hakemus on jätetty ilman pankkitunnuksia, hakemus on vahvistettava se TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutukseen voi hakea myös jättämällä paperihakemuksen omaan TE-toimistoon.

Lisätietoa koulutuksesta saat lukemalla kurssi-ilmoituksen TE-palveluiden sivuilla.

Hakuaika päättyy 30.9.2018.


Kiinnostuitko? Osallistu infotilaisuuteen 21.9.

Koulutuksesta kiinnostuneille hakijoille järjestetään infotilaisuus perjantaina 21.9. klo 12 Stadin aikuisopiston tiloissa osoitteessa Hattulantie 2, Karl Fazer -sali.JAA