Suoraan sisältöön

Helsingin kaupunki Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kumppanina 2016

Helsingin kaupunki jatkaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kumppanina ja osallistuu kampanjaan työnantajana tulevanakin vuonna. Kampanjan tarkoituksena on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja.

”Haluamme sitoutua vastuullisen kesätyön periaatteiden toteuttamiseen, edistää nuorten pääsyä kesätöihin sekä tutustuttaa nuoret ja opiskelijat kaupungin työmahdollisuuksiin. Meille on tärkeää, että tulevaisuuden työntekijät ja osaajat kiinnostuvat kaupungista hyvänä ja monipuolisena työnantajana”, sanoo Helsingin kaupungin henkilöstöjohtaja Marju Pohjaniemi.

Kesätyökaudella touko-syyskuussa Helsingin kaupungilla työskentelee vuosittain nelisentuhatta kesätyöntekijää tai -sijaista.  Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa hoitoalalle, puistotyöntekijöiksi, erilaisiin toimistotehtäviin, suunnittelijaharjoittelijoiksi, rakennusapumiehiksi ja liikuntapaikanhoitotehtäviin. Alan opiskelijoita ja ammattilaisia kaupunki tarvitsee erityisesti sosiaali- ja terveysviraston palvelukseen vuosilomansijaisiksi.

Vastuullinen kesäduuni –kampanjan tarkoituksena on herättää yhteiskunnallista keskustelua nuorten kesätöiden merkityksestä. Kampanjaa koordinoi Taloudellinen tiedotustoimisto TAT.


Katso video, jossa Maija kertoo työstään kesäassistenttina kaupunginkirjaston tapahtuma- ja markkinointiyksikössä. 

 

 

Lisää kampanjasta: http://www.kesaduuni.org

 

Lisää kaupungin kesätöistä Kesätyöt-sivulla.

 

Lisätietoja
Katja Sorvali
rekrytointikonsultti
09 310 43824
katja.sorvali@hel.fi 

 

JAA